Lærer

Læs til lærer i udlandet

Studér til lærer i udlandet

Undervisning er grundlaget for alle uddannelser, og du kan som lærer udbrede din viden inden for bestemte fag. KILROY hjælper dig gerne ud i verden og giver dig et internationalt perspektiv.

At være lærer er et afvekslende og udfordrende job, hvor du møder mange forskellige mennesker. Du forbereder undervisningsmateriale og følger udviklingen hos dine elever.

Hvorfor skal jeg studere til lærer? 
På uddannelsen lærer du at planlægge din undervisning både fagligt og pædagogisk. Du får viden om de fag, du senere skal undervise i, og du lærer at formidle din viden til børn og unge på forskellige klassetrin. 

De fleste lærere får arbejde på en folkeskole, privatskole eller efterskole. Men læreruddannelsen åbner også for jobmuligheder inden for det private erhvervsliv som for eksempel vejleder - eller en karriere i udlandet, hvor du kan undervise i lande, der virkelig har brug for det!

Du har en særlig frihed til at tilrettelægge din undervisning, men du har samtidig ansvar for elevernes læring, kontakt til forældre og samarbejde med dine kolleger. Det er spændende udfordringer, som gør, at det aldrig bliver trivielt og ensformigt at være lærer.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere til lærer i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder læreruddannelsen i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Lærer i udlandet
Kontakt os
Kontakt