Pædagogik

pædagog i udlandet

Studér pædagogik i udlandet

Kan du lide at tage dig af andre mennesker? Er du tålmodig og empatisk? Så er det bare om at komme af sted og læse pædagogik i udlandet med KILROY! Med KILROY kan du også komme i praktik i udlandet som pædagog. Læs mere herunder.

Drømmer du om at komme i praktik i udlandet som pædagog? Læs mere om praktik i udlandet her.

Uddannelse til pædagog i udlandet

Uddannelsen som pædagog kvalificerer dig til at arbejde med både børn, unge og voksne i forskellige sammenhænge. Under alle omstændigheder vil du have ansvar og stor betydning for mange mennesker, og hvis du oven i købet vælger at læse hele, eller dele af pædagoguddannelsen i udlandet, får du uden tvivl kompetencer med hjem der vil bringe dig forrest i jobkøen.

Hvorfor skal jeg studere pædagogik? 
På pædagoguddannelsen uddanner du dig til at varetage de udviklings- og omsorgsopgaver, der er forbundet med pædagogik inden for et bredt arbejdsfelt.

Du lærer om pædagogiske miljøer og aktiviteter i relation til børn, unge og voksne og at vurdere og evaluere valg af aktiviteter. Du får også indsigt i den pædagogiske professions samfundsmæssige og historiske betydning.

Pædagoguddannelsen kan bruges i hele verden, da der altid er brug for kyndige hænder. Omsorg er essentielt for alle mennesker, og som pædagog vil du gøre en forskel, lige gyldigt hvor du arbejder.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere pædagogik i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder pædagoguddannelsen i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Pædagogik i udlandet
Kontakt os
Kontakt