Journalistik

journalistik i udlandet

Studér journalistik i udlandet

Er du nysgerrig, kildekritisk og god til at formidle? Så er det en god idé at læse journalistik - og hvorfor ikke gøre det i udlandet med KILROY?

Vi du være med til at formidle dagens nyheder og være forrest i feltet med den gode historie? Uddannelsen som journalist åbner utallige døre i medieverdenen og lægger op til en spændende og hektisk hverdag.

Hvorfor skal jeg studere journalistik? 
Du lærer de grundlæggende journalistiske metoder, der bruges til at indsamle og formidle stof, og du bliver øvet i idéudvikling, research, interview og kildekritik.

Endvidere har du fag, der handler om journalistens rolle i samfundet, mediejura og sprog. Du lærer også at fortælle en god historie i forskellige typer af medier og bliver fortrolig med den perspektiverende og analyserende journalistik.

Når du arbejder med journalistik er du blandt de første til at høre om aktuelt nyhedsstof, og det bliver din opgave at videreformidle historierne til befolkningen. Netværk er en vigtig del af at være journalist, og med et udlandsophold vil du styrke dit netværk betragteligt og samtidigt få unikke journalistiske kompetencer.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere journalistik i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder journalistik i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

 

Få mere information om uddannelser inden for Journalistik i udlandet
Kontakt os
Kontakt