Kommunikation

læs kommunikation i udlandet

Studér kommunikation i udlandet

Har du mod på at studere kommunikation i udlandet? Vil du udvide din horisont og lære om nye strømninger inden for kommunikation? KILROY hjælper dig med at finde det ideelle universitet!

Uddannelsen i kommunikation handler om, hvordan du tilrettelægger information og formidler viden til forskellige målgrupper. Du lærer om planlægning, tilrettelæggelse, administration og vurdering af kommunikationsopgaver.

Hvorfor skal jeg studere kommunikation? 
Du beskæftiger dig med skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation, og undervisningen byder på blandt andet formidling, organisationsanalyse, webkommunikation, retorik og interkulturel kommunikation.

Du vil som færdiguddannet kunne søge job i kommunikations- og informationsvirksomheder, arbejde med PR, reklame og sociale medier eller med kultur- og museumsformidling - mulighederne er nærmest uendelige, for alle virksomheder har behov for god kommunikation.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere kommunikation i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder kommunikationsstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Kommunikation i udlandet
Kontakt os
Kontakt