PR

Læs PR i udlandet

Studér PR i udlandet

Det handler om relationer, et godt omdømme og spændende strategier for virksomheder. Læs PR i udlandet og få KILROY til at hjælpe dig på vej.

Virksomheders kommunikation udadtil kaldes public relations - PR. Det er en kommunikationsdisciplin, der arbejder med en virksomheds eller forenings interne og eksterne relationer og opretholder et godt omdømme.

Hvorfor skal jeg studere PR? 
Som PR-rådgiver arbejder du med strategien for, hvordan en virksomhed kan styrke og forbedre kommunikationen med omverdenen, og på den måde fremstå bedre, mere tydeligt eller med højere status.

Kommunikation er altafgørende for virksomhedens omdømme, omsætning og ikke mindst trivsel. PR-rådgiveren arbejder både med den interne og eksterne kommunikation. Du vil derfor også beskæftige dig med, hvordan virksomhedens markedsføring kan forbedres, og hvilket omdømme virksomheden generelt har i offentligheden.

Det er en spændende og udfordrende uddannelse med stort ansvar, som lægger op til efterfølgende job i udlandet.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere PR i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder uddannelser i PR i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for PR i udlandet
Kontakt os
Kontakt