TV & film

Studer film og TV i udlandet - Få gratis studievejledning af KILROY

Studér TV & film i udlandet

Relateret

Drømmer du om en karriere inden for TV og film? KILROY giver dig mulighed for at studere på anerkendte universiteter i udlandet!

Film- og medieverdenen åbner uendeligt mange døre for en spændende karriere. Særligt i udlandet er der rig mulighed for at score et fedt job!

Hvorfor skal jeg studere TV og film? 
På de forskellige uddannelser i filmbranchen arbejder du med filmkunst og medier som video, computer, tv, aviser og radio. Du studerer forskellige genrer som reklame, nyheder, kunst og underholdning. 

Du kan blandt andet uddanne dig som:

  • Filminstruktør
  • Producer
  • Manuskriptforfatter
  • TV-tilrettelægger
  • Kamera- eller lydmand

Det er forskelligt, hvad du primært lærer på de forskellige uddannelser, og KILROY har rigtig gode forbindelser i udlandet.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere TV og film i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder TV- og filmstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for TV & film i udlandet
Kontakt os
Kontakt