Astronomi

Læs astronomi i udlandet

Studér astronomi i udlandet

Er du fascineret af det ydre rum og det uendelige univers? Så er astronomi faget, du skal studere - og det kan du gøre i udlandet med hjælp fra KILROY.

På uddannelsen i astronomi får du et dybere kendskab til solsystemer, galakser, sorte huller og stjernernes opbygning. Ja, faktisk rummer uddannelsen et univers af muligheder!

Hvorfor skal jeg studere astronomi? 
Du studerer videnskabelige discipliner som astrofysik, kvantefysik, relativitetsteori og kosmologi. Uddannelsen tilrettelægges typisk efter dine faglige interesser, og du får lov til at gå i dybden med de emner, du brænder mest for.

Som færdiguddannet kan du få job inden for undervisning og forskning. Der er også jobmuligheder inden for avanceret computerprogrammering i it-virksomheder, banker og industrien.

Du får kendskab til den nyeste teknologi i avancerede teleskoper og satellitter, og du kommer til at beskæftige dig med programmering og billedbehandling.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere astronomi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder astronomi i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Astronomi i udlandet
Kontakt os
Kontakt