Biologi

Studér biologi i udlandet

Er du fascineret af menneskets biologiske sammensætning - eller måske det helt store økosystem? Læs biologi i udlandet med KILROY.

Biologi er kort sagt viden om alt levende. Dyr, mennesker og mikroskopiske organismer. På uddannelsen smelter teori og praksis sammen - både ude i naturen og i laboratoriet.

Hvorfor skal jeg studere biologi? 
På uddannelsen får du en grundlæggende viden om, hvordan levende organismer er opbygget, og hvordan de fungerer i samspil med omgivelserne. 

Du kan undervejs specialisere dig inden for molekylærbiologi, fysiologi, økologi, botanik eller genetik. Fælles for alle fag og retninger er, at de lærer dig at indsamle data om organismer og økosystemer. Du analyserer systemerne på baggrund af teoretisk viden.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere biologi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder biologistudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Biologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt