Biomedicin

Studér biomedicin i udlandet

Følger du ivrigt med i udviklingen inden for vaccinationer, lægemidler og medicin? Så tag en uddannelse i biomedicin med KILROY.

Vil du være med til at kurere syge patienter? På uddannelsen i biomedicin lærer du at analysere, hvordan sygdomme som kræft, diabetes eller hjertesygdomme opstår.

Hvorfor skal jeg studere biomedicin? 
Biomedicin kombinerer de medicinske fag med biokemi, som handler om den kemiske sammensætning og processerne i levende organismer, og molekylærbiologi, hvor du arbejder med biologiske fænomener på molekyleniveau.

Du vil også få undervisning i fag som anatomi, der er studiet af levende organismers form og fysiske opbygning og fysiologi, der handler om levende organismers livsprocesser og funktioner. Immunologi er studiet af medicinsk immunitet - for eksempel i forhold til vaccinationer, og ikke mindst er det vigtigt, at du lærer om farmakologi, som er studiet af lægemidlers egenskaber og virkning på krop og sind.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere biomedicin i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder uddannelser i biomedicin i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Biomedicin i udlandet
Kontakt os
Kontakt