Dyrlæge

Vil du studere til dyrlære i udlandet? KILROY education hjælper dig hele vejen.

Studér til dyrlæge i udlandet

De fleste har haft en barndomsdrøm om at blive dyrlæge. Måske har din drøm hængt ved lige siden? Tag til udlandet og læs veterinærmedicin med KILROY.

At blive dyrlæge er en lang og krævende proces, men i sidste ende er du med til at redde dyrs liv i en spændende og uforudsigelig hverdag.

Hvorfor skal jeg studere veterinærmedicin? 
Uddannelsen giver en indgående forståelse af de forskellige fysiske, kemiske, mikrobiologiske og genetiske årsager til, at dyrene bliver syge. Du lærer også at dissekere og obducere husdyr, at foretage analyser på animalske prøver og fødevarer og at udføre simple risikoanalyser for sygdomsspredning mellem husdyr og mennesker.

Du lærer om dyrs anatomi, fysiologi og genetik, altså hvordan dyrs kroppe er bygget op og fungerer. Senere studerer du infektionsmikrobiologi og lærer om parasitter og mikroorganismer som virus, bakterier og svampe, der ofte er en del af sygdomme.

Du vil i patologi og farmakologi lære, hvordan sygdomme påvirker kroppen, og hvordan lægemidler kan anvendes i sygdomsbehandlingen. I epidemiologi får du færdigheder, der gør dig i stand til at vurdere risikoen for, at en sygdom opstår og spreder sig. Du vil lære, hvordan sygdommene kan behandles, så dyrene forbliver raske.

Hvorfor studere i udlandet?
Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er et stort plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere veterinærmedicin i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som dyrlæge i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Dyrlæge i udlandet
Kontakt os
Kontakt