Fysik

Studér fysik i udlandet

Uddannelsen søger at forklare de fysiske love, der er grundlaget for meget naturvidenskab. Lyder det spændende? Så tag til udlandet med KILROY og læs fysik!

I fysik undersøger du gennem observationer og eksperimenter naturens fænomener, og du lærer at forklare og analysere dem teoretisk ved hjælp af matematik.

Hvorfor skal jeg studere fysik? 
På uddannelsen opnår du viden om de grundlæggende fysiske love ved at lære om blandt andet relativitetsteori, kvantefysik og elektomagnetisme.

Fysik er præget af tæt samspil mellem teoretiske overvejelser og de eksperimentelle erfaringer, som er blevet indsamlet i tidens løb. Verden forsøges beskrevet på alle niveauer fra de mindste partikler til universet og dets udvikling. Herimellem finder man fysik om fx atomer, molekyler, faste stoffer og væsker.

Du vil som udgangspunkt lære om de grundlæggende fysiske fag.

  • Relativitetsteori
  • Elektromagnetisme
  • Termodynamik
  • Kvantefysik
  • Faststoffysik
  • Astrofysik

Hvorfor studere i udlandet?
Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er et stort plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere fysik i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder fysikstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Fysik i udlandet
Kontakt os
Kontakt