Kemi

Studér kemi i udlandet

Har du altid drømt om at lave forsøg i et laboratorium? Så er kemiuddannelsen noget for dig - KILROY hjælper dig gerne ud i verden for at studere kemi!

Kemi er over alt. Kemikere skaber nye lægemidler, energikilder og materialer, og analyserer, hvordan kemiske stoffer påvirker miljø og mennesker.

Hvorfor skal jeg studere kemi? 
Uddannelsen i kemi lærer dig at skabe forskellige stoffer i laboratoriet og analysere sammensætningen. Du lærer også at beskrive kemiske egenskaber og reaktioner i for eksempel mad, medicin, makeup, dyr og mennesker.

På den måde vil du finde svar på nogle af de spørgsmål og problemer, vi møder i vores hverdag. Det kan være hvordan vi kan udvikle nye og bedre lægemidler uden bivirkninger, eller hvordan vi kan begrænse forurening af jord, vand og luft - eller måske hvordan der skal udvikles nye energikilder, som skåner miljøet.

Hvorfor studere i udlandet?
Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er et stort plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere kemi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder kemistudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Kemi i udlandet
Kontakt os
Kontakt