Matematik

Studér matematik i udlandet

Er du god til at tænke logisk og jonglere med alverdens tal og ligninger? Så tag med KILROY ud i verden og læs matematik.

Tal og udregninger er en forudsætning for meget viden og teknologi. Hvis algebra, geometri og differentialregning er sød musik i dine ører, så bør du overveje at studere matematik!

Hvorfor skal jeg studere matematik? 
På uddannelsen lærer du at tænke logisk og abstrakt ved hjælp af matematiske metoder. Det giver dig forudsætninger for at kunne løse forskellige problemstillinger.

Den rivende teknologiske udvikling ville ikke være mulig uden matematik. Ved hjælp af matematik kan du udvikle et computerprogram og beregne alverdens videnskabelige spørgsmål.

Matematik kan bruges til at løse problemstillinger inden for fysik, datalogi, økonomi og teknologi. Matematik er altså et fag, der bruges i alle andre naturvidenskabelige fag. Mange siger, at matematik er det sprog, man bruger til at beskrive naturvidenskabelige fænomener.

Hvorfor studere i udlandet?
Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er et stort plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere matematik i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder matematik i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Matematik i udlandet
Kontakt os
Kontakt