Antropologi

studer antropologi i udlandet gennem KILROY education

Studér antropologi i udlandet

Antropologer laver feltarbejde i de fjerneste ender af verden. Derfor er det helt oplagt at læse antropologi i udlandet. KILROY hjælper dig på vej!

Antropologi lærer dig om menneskers sociale og kulturelle verdener. En antropolog studerer mennesket i samspil med omverdenen og søger at opnå en dybere forståelse for alverdens samfund og folkefærd.

Hvorfor skal jeg studere antropologi? 
Vil du lære mere om forståelse af andre kulturer og menneskers interaktion og adfærd? Fælles for antropologiske undersøgelser er, at mennesket sættes i centrum, og du at altid anskuer enkeltfænomener i en større socialkulturel sammenhæng.

Gennem studiet lærer du at se forhold, som de fleste tager for givet, i et nyt perspektiv. 

Antropologer er relevante og efterspurgte på det internationale arbejdsmarked. Uddannelsen kan benyttes i forskellige virksomheder og organisationer, og der findes utallige specialiseringsområder:

  • Pædagogisk antropologi
  • Sundhedsantropologi
  • Organisationsantropologi
  • Etnografi og kulturantropologi
  • Medicinsk og biologisk antropologi

Hvorfor studere i udlandet?
Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. Som antropolog er det et stort plus at have et internationalt netværk.

Hvor kan jeg studere antropologi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder antropologi i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Antropologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt