Asienstudier

Studér asienstudier i udlandet

Er du fascineret af det asiatiske kontinent? Er du nysgerrig på sprog, kultur og religion? Læs asienstudier i udlandet med KILROY!

Asien er et spændende område på verdenskortet - lige fra Nepal mod nord til Indonesien mod syd. Der er masser at lære om de forskellige landes skikke, kultur og traditioner.

Hvorfor skal jeg læse asienstudier? 
Du får sproglige færdigheder og en videnskabsteoretisk og metodisk forståelse og vil desuden beskæftige dig med de kulturelle og samtidshistoriske forhold i forskellige dele af det asiatiske kontinent.

Du får indsigt i historie, kultur, kunsthistorie, litteraturvidenskab og sproghistorie. I det hele taget bliver du klogere på en specifik del af verden, hvor der altid er noget nyt at lære og udforske.

Hvorfor studere i udlandet?
Asienstudier er et alsidigt fag, og at læse i udlandet vil ruste dig til det internationale jobmarked. Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse asienstudier i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder asienstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Asienstudier i udlandet
Kontakt os
Kontakt