Geografi

Studér geografi i udlandet

Geografi er studiet for dig, der vil lære om verden - og du vil sikkert også rejse en masse! Start med et studieophold i udlandet med KILROY.

Geografistudiet er en god blanding af natur- og samfundsvidenskab. Du kan beskæftige dig med alt fra byudvikling til fattigdomsbekæmpelse i hele verden.

Hvorfor skal jeg læse geografi? 
Geografi handler om hvordan de forskellige samfundsmæssige, kulturelle og miljømæssige processer har betydning for vores omgivelser og levevilkår.

Du vil komme til at lære om alt fra klimaforandringer, landskabsudvikling, fattigdomsbekæmpelse, miljøforvaltning til forurening og naturbeskyttelse.

Du lærer at analysere og forstå relationer mellem natur, kultur og samfund og kommer til at studere alt fra klima og vindforhold, til hvordan mennesker lever sammen og organiserer deres verden.

Dette er den oplagte uddannelse for dig, som er nysgerrig på verden og som gerne vil rejse og opleve en masse. Geografi er et fag du selv kan tilpasse i en retning, der interesserer dig.

Hvorfor studere i udlandet?
At læse i udlandet vil ruste dig til en plads på det internationale jobmarked. Et studieophold i udlandet lærer dig helt andre ting, end du ville lære herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse geografi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder geografi i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Geografi i udlandet
Kontakt os
Kontakt