Kriminologi

Studér kriminologi i udlandet

Vil du være med til at undersøge og bekæmpe kriminalitet - også på et mere globalt plan? Tag med KILROY til udlandet og læs kriminologi!

Kriminologi er et spændende fag, som kræver en hel del. Der findes utallige kriminalproblematikker og brud på loven, som du kan være med til at forske i.

Hvorfor skal jeg læse kriminologi? 
Kriminologi handler om studiet af kriminalitetsforhold og relaterede problemstillinger i samfundet. Det kan være bandeproblemer, misbrugsproblemer, afvigelse, normbrud, ungdomskultur, social kontrol mv.

På uddannelsen får du en videregående teoretisk viden om kriminalitetsforhold og beslægtede tematikker samt indsigt i kriminologiske teorier. Du lærer også om de mekanismer og processer, der styrer udviklingen af kriminalitet i en lokal, national og international sammenhæng.

Hvorfor studere i udlandet?
At læse i udlandet vil ruste dig til en plads på det internationale jobmarked - eller et fedt job herhjemme. Et studieophold i udlandet lærer dig nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse kriminologi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder kriminologi i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Kriminologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt