Sociologi

Studér sociologi i udlandet

Sociologi beskæftiger sig med mennesket i relation til samfundet. Lyder det spændende? Tag med KILROY til udlandet og læs sociologi!

Sociologer arbejder bredt på tværs af enkeltpersoner, grupper og folkeslag. Hvordan hænger det sociale liv sammen, og hvordan mødes mennesker?

Hvorfor skal jeg studere sociologi? 
Sociologi er kort fortalt videnskaben om det sociale liv. Du studerer hvad der sker, når mennesker arbejder eller lever sammen. Du lærer at finde mønstre og forklaringer på, hvordan mennesket handler i forskellige situationer.

Du lærer at beskrive og sammenligne samfund og får kendskab til sociologiske teorier, der kan være med til at forklare samfundets opbygning, struktur og udvikling.

En vigtig del af studiet er de redskaber, man bruger til at undersøge samfundsforhold, herunder kvantitative metoder og kvalitative analyser, hvor du lærer at lave interviews, fokusgrupper og feltarbejde.

Hvorfor studere i udlandet?
At læse i udlandet vil ruste dig til en plads på det internationale jobmarked - eller et fedt job herhjemme. Et studieophold i udlandet lærer dig nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg studere sociologi i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i sociologi i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Sociologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt