Udviklingsstudier

Studér udviklingsstudier i udlandet

Internationale udviklingsstudier handler om forholdene i ulande verden over. Du kan studere faget i udlandet med KILROY!

Undersøg udviklingslandene og de muligheder og begrænsninger, de står over for - både politisk, økonomisk og kulturelt. 

Hvorfor skal jeg studere udviklingsstudier? 
Mange ulande har et stort potentiale - og en hel del af dem er allerede hastigt på vej til at udvikle en stærk økonomi og bedre uddannelsesforhold. Disse områder kan du være med til at videreudvikle.

Du får en dybere indsigt i de forhold, som har betydning for landenes evne til at udvikle sig. Det kan handle om økonomi, det politiske system, forholdet til de vestlige lande, natur- og miljø og uddannelse.

Som færdiguddannet har du mulighed for at arbejde i danske og internationale udviklingsorganisationer inden for administration, konsulentarbejde, rådgivning, undervisning og meget mere.

Hvorfor studere i udlandet?
At læse i udlandet vil give dig bedre muligheder for et internationalt job - eller en spændende stilling herhjemme. Du vil lære en masse nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg studere udviklingsstudier i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder udviklingsstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Udviklingsstudier i udlandet
Kontakt os
Kontakt