Japansk

Læs japansk i Japan

Studér japansk i udlandet

Er du interesseret i det japanske sprog og skrifterne katakana og hiragana? Læs japansk i udlandet med KILROY!

Du får den optimale træning i japansk ved at studere sproget et sted, hvor de fleste taler det flydende. Men du får også indsigt i litteratur, kultur, samfundsforhold og historie i Japan.

Hvorfor skal jeg læse japansk? 
Japans kultur er vidt forskellig fra den europæiske. Japan har sit helt eget skriftsprog med tegn, som du lærer at bruge, og du lærer om sprogets udvikling. Du får undervisning i klassisk og moderne japansk og arbejder med at oversætte tekster fra begge perioder.

Kulturfagene handler for eksempel om forskellige aspekter af det moderne Japan - familie, kønsroller, arbejdsliv og uddannelse. Det er helt tilbage fra de gamle dynastier og frem til det moderne japanske samfund. 

Du vil få indsigt i samfundsfaglige emner med fokus på fransktalende landes historie. Et vigtigt område er kulturen - og den kan du opleve på nært hold, når du vælger at læse i udlandet. 

Hvorfor studere i udlandet?
At studere et sprog i udlandet vil give dig bedre muligheder for et internationalt job. Du vil lære en masse nye nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse japansk i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder japansk i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Japansk i udlandet
Kontakt os
Kontakt