Kinesisk

kinesisk i udlandet

Studér kinesisk i udlandet

Kinesisk er det ideelle sprog at studere, hvis du satser på en international karriere. KILROY hjælper dig ud i verden!

Du lærer bedst kinesisk ved at studere sproget et sted, hvor de fleste taler det flydende. Kina er en stormagt, som rigtig mange lande laver forretninger med - derfor er sproget yderst aktuelt.

Hvorfor skal jeg læse kinesisk? 
Du lærer at kommunikere skriftligt og mundtligt på moderne kinesisk - bedre kendt som mandarin. Herigennem får du viden om Kina, og sprogundervisningen vil både være teoretisk og praktisk.

Du vil få grundlæggende undervisning i grammatik, tegnlære, sproglig analyse, interkulturel kommunikation og sproghistorie. Efterhånden vil du lære at tale kinesisk gennem øvelser i mundtlig sprogfærdighed.

Når du studerer kinesisk, vil du også bruge teorier og metoder til at analysere Kinas udvikling og se nærmere på Kinas betydning i den globaliserede verden.

Hvorfor studere i udlandet?
At studere et sprog i udlandet vil give dig bedre muligheder for et internationalt job. Du vil lære en masse nye nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse kinesisk i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder kinesisk i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Kinesisk i udlandet
Kontakt os
Kontakt