Spansk

spansk i udlandet

Studér spansk i udlandet

Hola chica! Vil du lære flydende spansk og få dit livs oplevelse på et universitet i udlandet? KILROY hjælper dig godt af sted.

Spansk er det næstmest anvendte sprog i verden - mere udbredt end engelsk. Over 450 millioner mennesker taler spansk. Og du kan blive én af dem!

Hvorfor skal jeg læse spansk? 
På spanskstudiet får du viden om geografi, sprog, litteratur, historie, kultur og samfundsforhold. Det gælder både Spanien, Latinamerika og USA.

Du bliver i stand til at læse, skrive og tale spansk på et godt niveau. Fagene spænder bredt, men du får selvfølgelig undervisning i grammatik, fonetik, udtale og oversættelse.

I store dele af verden er spansk det primære sprog, og derfor er det yderst brugbart - både til fremtidige rejser og job.

Hvorfor studere i udlandet?
At studere et sprog i udlandet vil give dig bedre muligheder for et internationalt job. Du vil lære en masse nye nye ting, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. 

Hvor kan jeg læse spansk i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder spanskstudier i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Spansk i udlandet
Kontakt os
Kontakt