Ernæring og sundhed

læs ernæring og sundhed i udlandet

Studér ernæring og sundhed i udlandet

Interesserer du dig for kost og sundhed? Vil du have et internationalt perspektiv på din uddannelse? Tag med KILROY på studieophold og læs sundhed og ernæring på et universitet i udlandet.

Antallet af livsstilssygdomme vokser, og med en uddannelse i ernæring og sundhed kan du være med til at forebygge og bekæmpe disse.

Hvorfor skal jeg studere ernæring og sundhed? 
Du får undervisning i emner inden for ernæring, fødevarer og forbrug. Du stifter desuden bekendtskab med pædagogisk teori og praksis og lærer at formidle din viden om sund kost og livsstil.

Du kan for eksempel blive kostvejleder i social- og sundhedssektoren. Du har også kompetencer til at vejlede og rådgive om hygiejne og rengøring på hospitaler, plejehjem og andre institutioner - eller til at stå for kvalitetssikring af produkter i levnedsmiddelindustrien.

Uddannelsen åbner mange døre i sundhedsverdenen, og lægger desuden også op til en karriere i udlandet.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg studere ernæring og sundhed i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for ernæring og sundhed i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Ernæring og sundhed i udlandet
Kontakt os
Kontakt