Kiropraktor

kiroprakter i udlandet

Studér til kiropraktor i udlandet

Vil du være med til at behandle patienter med muskel- og ledsmerter? Og samtidigt få en fed oplevelse i udlandet? Tag med KILROY på studieophold!

Kiropraktorer er vigtige for vores sundhed og velbefindende. De forebygger og undersøger bevægeapparatets lidelser, og behandler funktionsforstyrrelser i muskler og led.

Hvorfor skal jeg læse til kiropraktor? 
På uddannelsen får du viden om menneskets biomekanik. Det handler blandt andet om, hvad der kendetegner muskel- og skeletsygdomme. Du øver dig også i praktiske færdigheder på andre medstuderende, men også virkelige patienter.

Uddannelsen til kiropraktor er grundlæggende teoretisk, men suppleret med træning i praktiske færdigheder.

Du lærer om kroppens opbygning, hvordan du undersøger, forebygger og behandler kroppen for smerter og tab af funktion. Det gælder især ryg, nakke, arme og ben, hvor der ofte opstår skader.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg læse til kiropraktor i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som kiropraktor i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Kiropraktor i udlandet
Kontakt os
Kontakt