Medicin

læs medicin i udlandet

Studér medicin i udlandet

Drømmer du om at læse medicin og få en international karriere? KILROY hjælper dig med at udleve drømmen og læse i udlandet!

Medicin stammer fra ordet mederi, som betyder at helbrede på latin. Undervejs i uddannelsen får du en bred viden, som er både teoretisk og praktisk.

Hvorfor skal jeg studere medicin? 
Undervisningen giver dig viden om menneskekroppen og de sygdomme, som kan ramme os. Du lærer at forholde dig kritisk og opsøge ny viden om undersøgelse, forskning og behandling. Du vil også beskæftige dig med kommunikation med patienter, og dermed få undervisning i psykologi og etik.

Du får undervisning i fag som anatomi, sundhedspsykologi, epidemiologi, fysiologi og biokemi. 

Uddannelsen som læge åbner mange døre i sundhedsverdenen, og lægger desuden også op til en karriere i udlandet.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg studere medicin i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i medicin i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Medicin i udlandet
Kontakt os
Kontakt