Sygeplejerske

sygeplejerske i udlandet - læse sygeplejerske i udlandet

Studér til sygeplejerske i udlandet

Der er stort behov for sygeplejersker i hele verden - især i u-lande. Vil du læse til sygeplejerske i udlandet? Tag med KILROY på studieeventyr. Vi tilbyder gratis studievejledning hvad enten du drømmer om at læse et semester eller måske hele din bachelor som sygeplejerske i udlandet.

Som sygeplejerske arbejder du med mange opgaver og flere muligheder for at specialisere dig. Samtidig er faget en af de mest internationale professioner.

Hvorfor skal jeg læse til sygeplejerske? 
Uddannelsen indeholder både medicinske og psykologiske fag og foregår de fleste steder som en vekslen mellem teoretisk og klinisk undervisning.

Du lærer at udøve professionel sygepleje og forholde dig kritisk analyserende til dine opgaver. Du får undervisning i en række teoretiske fag, som forbereder dig på at kunne udføre den praktiske del af jobbet. Du bliver undervist i folkesundhed, sygeplejebegreber og modeller. Ligeledes lærer du at håndtere begreber som død, angst og smerte - også blandt pårørende.

Som sygeplejerske kan du få job på hospitaler, plejehjem, hjemmepleje og måske hos en praktiserende læge. Ved en international uddannelse er det oplagt at finde arbejde hos humanitære organisationer i verdens brændpunkter.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg læse til sygeplejerske i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelsen som sygeplejerske i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Sygeplejerske i udlandet
Kontakt os
Kontakt