Australien

Tag din bachelor, kandidat eller et semester i fantastiske Melbourne
 

Studier i Australien

Få gratis vejledning hos KILROY om uddannelse i Australien. Glæd dig til spændende storbyer, milelange sandstrande, unikt dyreliv og et vidunderligt klima. Australske universiteter har et stærkt internationalt fokus. Tag din bachelor, kandidat, et semester eller to eller skriv din Ph.D. i Australien!

Hos KILROY får du gratis studievejledning. Send os en email med dine spørgsmål eller book et møde med en studievejleder. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme til Australien og studere.

Universiteter i Australien:

De fleste universiteter forneden ligger i, eller tæt på, Australiens større byer: Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth og Adelaide. Læs mere under det enkelte universitet, eller kontakt os og hør mere.


Australien er et af verdens ældste kontinenter. Urbefolkningen, aboriginerne, har befolket kontinentet i over 40.000 år, og er sandsynligvis den ældste civilisation i verden. Det moderne Australien er et multikulturelt samfund og mere end 100 forskellige etniske grupper. Australierne er desuden kendt for deres gæstfrihed, noget du som international studerende vil nyde godt af. 

Hvorfor studere i Australien?

Rigtig mange internationale studerende kommer til Australien hvert år for at studere på et af landets spændende universiteter. Mange studerende vælger at læse i Australien på grund af klimaet, gæstfriheden, de anderkendte universiteter og internationale standard. Alle universiteter, som tager imod internationale studerende, kvalitetssikres af de australske myndigheder.

Har du spørgsmål om uddannelse i Australien
Få gratis vejledning

 

Fakta om Australien

Befolkning: 24,13 millioner (2017)
Hovedstad: Canberra (357.000 indbyggere, 2017) 

Australiens befolkning er et multikulturelt samfund med overvejende europæisk oprindelse med et mindretal af asiater og aboriginere. De fem største grupper blandt befolkningen er briter, new zealændere, italienere, vietnamesere og kinesere. Landets urbefolkning aboriginerne udgør ca. 2,2% af den totale befolkning. 

Sprog i Australien

Engelsk (80% af befolkningen). Andre sprog er kinesisk (2,1%), italiensk (1,9%) og græsk (1,4%). Forskellige aboriginersprog er modersmål for ca. 0,02% af landets befolkning.

Valuta

Australske dollar (AUD).

Tidszone

+8 til +10,5 (+9 til +11,5 ved sommertid).

Klima i Australien

Australiens årstider er de modsatte af vores, så sommeren starter i december og vinteren starter i juni. Det er store forskelle i vejret landet over - New South Wales, Western Australia og Queensland har varme somre og milde vintre. På Tasmanien og i staten Victoria kan vinteren være kølig, men man kan også opleve "four seasons in one day," som de lokale kalder det. Det vil sige at om morgenen skal du måske have vinterfrakken på, og om eftermiddagen kan du sidde i t-shirt i solen. Midt i landet er det varmt året rundt og nordpå i troperne er det tropisk med tørtid fra maj til september og regntid fra december til marts.

universiteter i australien - Skoler i Australien Hvis det frister, kan du tage på stranden i Sydney efter dagens undervisning 

uddannelse i australien - udveksling i australien
Under dit studieophold i Australien kan weekendturen gå til Great Ocean Road

Få gratis studievejledning om Australien
Send email
Lyder Australien fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt