Blue Mountains

Campus på Blue Mountains
 

Uddannelse på Blue Mountains Hotel School

Tag en uddannelse indenfor Hotel, Restaurant samt Event og Turisme på Australiens ledende hotelskole, Blue Mountains Hotel School (BHMS). Her kan du få dig en eftertragtet uddannelse og internationale kontakter i et fantastisk studiemiljø.

Hvorfor studere på Blue Mountains Hotel School?

Blue Mountains Hotel School (BHMS) er Australiens bedste hotelskole og har derfor et utroligt godt ry indenfor branchen. Teori og praktik prioriteres og de studerende har flere betalte praktikperioder under uddannelsen. Her studerer ca. 280 studerende hver termin. En tredjedel af de studerende er australiere, resten er internationale studerende som kommer fra alle dele af verden.

Hvad kan jeg studere på Blue Mountains Hotel School?

Du kan læse en Bachelorgrad på 2,5 år, Bachelor of Business in International Hotel and Resort Management. Du kan også tage en kort videregående uddannelse eller professionsuddannelse med fokus på hospitality eller turisme. I uddannelsen indgår mindst 600 praktiktimer i løbet af både det første og andet studieår. Praktikken kan udføres på forskellige hoteller rundt om i verden.

Blue Mountains' akademiske omdømme

Alle studerende som tager en Bachelor uddannelse får samtidig et Swiss Hotel Association (SHA) Diploma. Bacheloruddannelsen er kvalitetsgaranteret af University of Queensland, som er et af Australiens ledende universiteter samt medlem af "Group of Eight".

Universitetets hjemmeside

www.bluemountains.edu.au

Lyder Blue Mountains fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt