Blue Mountains

Campus & Bolig ved Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management School ligger i Leura, en time fra Sydneys bymidte. Campus består af et stort parkområde med hotellignende studieboliger og moderne undervisningslokaler, sportsanlæg og spisesteder.

 Det er de studerende som bemander skolens reception, spisesteder og rengøringsservice for at optimere deres  træning og arbejdserfaring. Leura er en stille lille by med små butikker, caféer og restauranter som ligger 3 km fra den større by Katoomba som er hovedbyen i Blue Mountains. I Katoomba findes der større varehuse og et spændende natteliv.

Campusfaciliteter på Blue Mountains

Blue Mountains International Hospitality School tilbyder moderne undervisningslokaler, tre restauranter, som drives i forbindelse med undervisningen, køkken og to computer lokaler. Der findes endda et stort bíbliotek og trådløst internet på hele campusområdet. De studerende kan medbringe egen laptop eller købe en fra skolen. Skolen tilbyder også lokaler til sport og fritid, som bordtennis, tv, billiard, grillpladser, pool og tennisbaner.

Transport til og fra Blue Mountains

Du kan komme til Sydney fra Blue Mountains med tog på ca. 2. timer. En enkeltbillet koster ca. 8 AUD

Bolig under studierne på Blue Mountains

Alle studerende bor i hotellignende dobbeltværelser på campus med bad på hvert værelse. Rengøring og sengetøj er inkluderet, ligesom på et hotel. Dobbeltværelse med delt badeværelse koster ca. 4.195 AUD per termin. Under praktikperioderne arrangerer virksomheden ofte boligen.  

Lyder Blue Mountains fristende?
Kontakt os!
Kontakt