Bond University

Bond University ligger på Australiens Gold Coast
 

Studier på Bond University

Bond University er et privat universitet der ligger på Gold Coast i Australien. Du får faktisk ikke en bedre lokation til dine studier. Du får et tropisk klima, surfstrande og et fedt studieliv.

Nedenfor finder du information om studier på Bond University. Vores andre tabs fortæller dig om uddannelser på Bond University, bolig og campus på Bond University, studielivet på Gold Coast og ansøgningsprocessen samt en studiehistorie.

7 gode grunde til at studere på Bond University

 1. Bond University er Australiens første private universitet. Bond er også et non-profit universitet. 
 2. Bond University har studerende fra 80 forskellige lande. Fordelingen mellem australske og internationale studerende er 50/50. En fantastisk måde at lære de lokale at kende på, og opbygge et internationalt netværk.
 3. Bond University har tre semestre per år, så du kan komme hurtigere igennem en uddannelse. Du kan starte på en uddannelse i januar, maj og september. 
 4. Der er cirka en lærer til ti elever. Dette betyder også meget små klasser.
 5. Det er muligt at bo på campus, hvor der er mange muligheder for at studere, dyrke sport, dyrke et socialt liv og gå på restauranter og caféer.
 6. Bond University arrangerer ofte fester og andre hyggelige arrangementer og som studerende på Bond University kan du vælge mellem mere end 70 forskellige klubber og sportsgrene du kan deltage i. 
 7. Bond har fokus på din fremtidige karriere. Bond hjælper dig med praktikpladser, internationale konkurrencer, frivilligt arbejde, studieture og meget mere. 

studere på bond university

Der er rig mulighed for at dyrke sport udenfor undervisningen.

Rankeringer for Bond University

Udover at du har mulighed for at kommer hurtigere igennem en universitetsddannelse samt fordelene ved de små klasser på Bond, kan vi også nævne følgende flotte rankeringer: 

 • 'The Good Universities Guide' påpeger at Bond blev udnævnt som som det universitet med flest 5 stjerne rankeringer i kategorien "Educational Experience".
 • Bond scorede ligeledes meget højt i kategorien "Graduate Outcomes", hvilket betyder at færdiguddannede kandidater fandt et job hurtigt efter endt uddannelse med en god startløn.
 • Business fakultetet er akkrediteret af AACSB

Hvad kan jeg læse på Bond University?

På Bond University kan du vælge mellem:

 • en bachelor
 • en master/kandidat
 • Study Abroad (1-2 semestre i udlandet)

Akademisk omdømme

'The Good Universities Guide' fra 2010 gav Bond University top karakterer i 10 kategorier fx "graduate satisfaction", "undervisningsniveau" samt "muligheden for at få et job".

Hvad koster det at studere på Bond University?

Prisen for at studere på Bond University varierer alt afhængig af dit valg af uddannelse og fag. KILROYs studievejledere vil med glæde sende dig de præcise priser på din ønskede uddannelse og fag, samt et estimat for leveomkostningerne på Gold Coast. Derudover vil vores studievejledere med glæde hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du har om at bo og læse i Australien. Kontakt os for at modtage priser, budget og svar på dine spørgsmål.
KILROYs studievejledning er gratis. 

Kan man arbejde ved siden af sine studier i Australien?

Studerende fra nogle lande, har mulighed for at arbejde deltid i Australien ved siden af studierne. Dette kan fx være på en café, restaurant, i en biograf eller på skolens campus. Du kan læse mere om at læse og arbejde i Australien her.

Facts om Bond University

 • Der er over 4.000 studerende på campus
 • 1.800 af dem er internationale studerende
 • Det akademiske år starter i januar, maj og september 
 • Bond er et privat non-profit universitet
 • Gold Coast har mange surfstrande
 • The Varsity Lakes ligger i gåafstand fra campus. Her finder du butikker, caféer, posthus og supermarkeder

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at blive studerende på Bond University?

KILROY tilbyder gratis studievejledning og vi hjælper dig fra de aller første spørgsmål, til ansøgningsprocessen til du ankommer til Australien. KILROYs studievejledere kan også sende dig et budget over din indtægt og udgifter mens du læser i Australien. Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive studerende i Australien. 

Vil du vide mere om at læse på Bond?
Kontakt en studievejleder
Lyder Bond University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt