Bond University

bolig på bond university - campus på bond

Bolig på Bond University

Hvis du ansøger om at blive en "Bondie" kan du glæde dig til at flytte til Gold Coast. Du bestemmer selv om du vil bo on-campus eller off-campus. Læs mere om dine muligheder forneden.

Bolig på campus på Bond University

Der er mange forskellige muligheder når du bor på campus. Du bor tæt på alt det du har behov for som studerende på Bond. Dine klasseværelser, biblioteket, fitness rum, venner og hyggeligt steder at gå ud og spise er alt sammen tæt på. Der er deleværelser samt mulighed for at bo på privat værelse med et en suite badeværelse. Det er dit valg!

bo på campus på bond

Bo på Bonds flotte campus.

Campus på Varsity Lakes har alle de faciliteter som du kan forestille dig. Der er bibliotek, caféer, svømmehal og træningsfaciliteter. Undervisningslokalerne er virkeligt fede og der er endda en retssal og eget børslokale (stock exchange room) så du kan dufte til det virkelige liv.

undervisning på bond university

Undervisningslokale på Bond University.

Bolig udenfor campus

Bond University hjælper de studerende med at finde bolig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte Student Housing Office. Dine muligheder er enten et værelse i et hus med andre studerende, eller en lejlighed.

Du kan også komme tæt på en lokal australsk familie med 'homestay'. På den måde kan du øve dit engelsk og lære området at kende af nogen der selv kender det hele.

Transport på Gold Coast

Offentlig transport og Bond Universitys egne busser gør det nemt at komme fra Bond University til Gold Coast og til områderne omkring Varsity Lakes. Mange internationale studerende vælger også at købe deres egen bil for at komme rundt og opleve forskellige steder i Queensland og resten af Østkysten.

Lyder Bond University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt