Bond University

studerende på gold coast i australien

Studerende på Gold Coast

Australiens Gold Coast er kendt for sjov og ballade. Lyder det ikke meget godt? Gold Coast ligger ved stranden, hvilket i sig selv er fantastisk. Der er også bjerge og parker i området. Bond University ligger tæt på Varsity Lakes tæt på Robina centrum på Gold Coast.

Livet på Gold Coast

På Gold Coast finder du en 42 km lang strand, og byen har omkring 550.000 indbyggere. Området er særligt kendt for at tiltrække mange turister, og Gold Coast er meget populær blandt surfere. Det mest berømte sted er Surfer's Paradise. Gold Coast kan være stolt af at have 290 soldage om året (!), og den lokale befolkning tilbringer meget tid udendørs og på stranden. Når du har læst til dagens lektioner på Bond University, kan du glæde dig til en fritid med surfing, cykling, fiskeri, jetski og mere. Det er et meget multikulturelt område, med en stor andel asiatere, som har gjort Queensland til deres nye hjem.

Klima på Gold Coast

Gold Coast området har et subtropisk klima med varme og lumre sommerperioder, og tempererede, tørre vintre. Selvom sommeren kan være meget varm, bliver du sparet for den langt mere intense sommervarme der findes i det nordlige, tropiske Queensland. Den varmeste måned er januar med en gennemsnitstemperatur på 25 grader celsius, mens juni er den køligste måned med en gennemsnitstemperatur på 15 grader celsius.

Hvad kan du lave når du ikke skal studere?

1. Nyd de smukke strande fx. Broadbeach beach, Coolangatta beach, eller Currumbin beach for den smukke udsigt, surfing og svømning. Du kan også tage en slentretur i hyggelige Currumbin beach, hvor en masse australske hunde bliver luftet.

The Gold Coast

2. Gold Coast er kendt for sjov og ballade. Det betyder også et fedt natteliv. Prøv barerne på Broadbeach eller Surfer's Paradise.

3. Det kan være lidt dyrt at spise ude i Australien (dog billigere end i Danmark), men hvis du tager til Waxy's om søndagen, er der billige bøffer og billig øl.

4. Besøg Hinze Dam. Her finder du aktiviteter som fiskeri, sejlads, ridning og mountainbiking.

5. Surfing! Australiens Gold Coast er kendt for surfing og surf camp. Leg et surf board eller hvis du bliver hooked og vil have dit eget, så køb dit eget surf board. KILROY kan også tilbyde surf camp på Gold Coast.

surfers-paradise-surf.jpg

6. Du kan også tage på vandretur i regnskoven efter dagens undervisning på Bond. Tag på tur i Tamborine Rainforest eller tag ud at hike i Lamington og tag turen til Gold Coast Hinterland Tree Top Walk. Det er virkeligt fascinerende!

Australia Brisbane Tamborine National Park

7. Natur- og dyrelivet på Gold Coast. Du kan se det vildeste og smukkeste dyreliv i både regnskovene og under vandet. Du kan også tage til Currumbin Wildlife Sanctuary hvor du kan glæde dig til koala kram.

8. Tag på marked. Hver onsdag, fredag og søndag kan du købe alt hvad hjertet kan begære. Markedet ligger ved stranden på Surfer's Paradise.

9. Shopping! Du finder det bedste strandtøj og tøj til surfere på Gold Coast. Der er også et kæmpe outlet på Gold Coast. Det hedder Harbour Town Outlet Shopping Centre.

Brisbane River Cruise

10. Tag på tur til Brisbane. Brisbane er den største by i delstaten Queensland og en fed by at tage på eventyr i. Brisbane ligger kun en times kørsel fra Gold Coast.

Studierabatter i Australien

Som studerende kan du få studierabatter og fordele med dit ISIC studiekort i Australien og i andre dele af verden. Download ISIC Benefits App gratis og få alle studierabatterne i Australien. Køb dit ISIC studiekort her. 

Lyder Bond University fristende?
Kontakt os!
Kontakt