Curtin University

Campus på Curtin University
 

Studier på Curtin University

Curtin University er Western Australia’s største universitet og har studerende fra 125 forskellige lande. Campus ligger lige uden for Perth og byder på en fantastisk studieoplevelse, hvor du nemt kan mixe studier med strand og unikke eventyr.

Nedenfor finder du information om Curtin University. På vores andre sider om Curtin University finder du yderligere information om uddannelser og fagcampus og studiebolig i Perthstudielivet i Perthog hvordan du ansøger om optagelse.

Hvorfor skal jeg studere på Curtin University?

  • Du får mulighed for at udforske Perth - en af verdens bedste byer at bo i!
  • Perth har næsten uendeligt meget solskin - solen skinner mere end i alle andre storbyer i Australien!
  • Du får en international studieoplevelse og får venner fra hele verden. Curtin har omkring 16.000 internationale studerende fra 125 forskellige lande
  • Du får mulighed for at opleve studielivet på et af Australiens mest moderne campuses
  • Du får værdifuldt input fra erhvervslivet via universitets partnere og undervisere med mange års erfaring derfra
  • Du kan mixe studier med fantastiske strandoplevelser og udendørsaktiviteter
  • Du får en unik mulighed for at udforske Western Australia's natur og dyreliv
  • ... og du kan ovenikøbet være så heldig at opleve flash mobs, colour run, udendørs karaoke og biograf og meget, meget mere...

Hvad kan jeg studere på Curtin University?

Curtin University tilbyder både semester i udlandet (1-2 semestre), bachelor- og masterstudier. Kurserne tilbydes indenfor de fire hovedområder business, ingeniørfag, sundhed og samfundsfag. Læs om alle mulighederne under fanen "Uddannelser på Curtin" eller kontakt os for at høre om mulighederne for at blive optaget på dit drømmestudie.

Curtin University har et godt akademisk omdømme
Mange af Curtin University's studieretninger har modtaget national og international omtale og udmærkelse.

Curtin var rangeret på en 40. plads i verden blandt universiteter med mindre end 50 år på bagen i QS World University Rankings 2014. Curtin fik også fem stjerner ud af fem mulige i QS Stars University Ratings 2014.

Curtin var rangeret på en delt 10. plads i Times Higher Education's liste over de 100 mest internationale universiteter i 2015. Faktisk har Curtin tredje flest studerende af alle australske universiteter med i alt 50.000 studerende!

Undervisning på Curtin University

Curtin Universitys partnere i erhvervslivet

For at de studerende på Curtin University kan få den nødvendige viden og det nødvendige gåpåmod til en succesfuld kariere i et internationalt marked, tilbyder Curtin studier med masser af praktisk og erhversrelateret indhold. Curtin har partnerskaber med over 90 institutioner på verdensplan, og listen over partnere i erhvervslivet inkluderer Alcoa, Alzheimer's Australia, Bankwest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, the Water Corporation og Woodside. Mange af disse partnere opererer i mineindustrien, som er en væsentlig del af årsagen til væksten i Perth og Western Australia. 

Hvad koster det at studere på Curtin University?
Prisen på studier på Curtin University varierer afhængigt af uddannelsesniveau og studieretning. Vores studievejledere kan hjælpe dig med at finde ud af prisen på dit ønskede studie og kan samtidig hjælpe med et budget over leveomkostninger for et ophold i Perth. Kontakt vores studievejledere og modtag et budget.

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vores studievejledere kan svare på alle dine spørgsmål relateret til studier på Curtin University. Under dine studier kan du være heldig at kunne arbejde deltid ved siden af studiet - eksempelvis på en cafe eller i en biograf. Det kan være med til at gøre studielivet en tand sødere. Kontakt KILROY for mere information om mulighederne for at arbejde på et studievisum.

Lær mere om about Curtin University:

Der er masser af mulighed for at blive klogere på Curtin University og dets mange tilbud. Nedenfor finder du en liste over et par gode steder at starte:

Studér på Curtin University i Singapore

Du kan også studere på Curtin's campus i Singapore og oplev en af verdens mest spændende og moderne storbyer.

Lyder Curtin University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt