Curtin University

Ansøgning til Curtin University

Ansøgning til Curtin University

Curtin University har løbende optag på deres uddannelser og fag. Hvis du er interesseret i en uforglemmelig studieoplevelse på Curtin University kan KILROYs studievejledere hjælpe dig med dine spørgsmål og få sendt din ansøgning af sted.

Få gratis studievejledning hos KILROY. Vi hjælper dig med alle dine spørgsmål og glæder os til at opfylde din drøm om studier i Perth. 

Hvad er optagelseskravene til Curtin University?

De spefikke optagelses- og adgangskrav afhænger af det studier du ønsker at blive optaget på, men generelt kræver det et godt gennemsnit fra dine tidligere studier og et bevis på din engelskkundskaber.

I nogle tilfælde kan Curtin University også vurdere dine engelskkundskaber baseret på karakterer fra gymnasiet. Hvis du ikke lever op til deres krav kan du blive bedt om at tage en standardiseret engelsk sprogtest som f.eks. TOEFL eller IELTS. Dog kan engelskkravene variere fra land til land og fra år til år, så vi anbefaler, at du kontakter os for at høre om de seneste krav.

Hvornår bør jeg ansøge til Curtin University?

Skoleåret på Curtin University er inddelt i to semestre, der starter i hhv. februar og juli. Curtin har løbende optagelse på studierne, men vi anbefaler, at du starter ansøgningsprocessen så snart du er klar til det.

Kontakt vores studievejledere, hvis du ønsker at ansøge til Curtin University. Så sender vi dig ansøgningsskemaet og står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med det og alle de praktiske spørgsmål du måtte have til ansøgningsprocessen og studielivet på Curtin University og i Perth.

Lyder Curtin University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt