Curtin University

Campus på Curtin University

Campus og studiebolig på Curtin University

Curtin University's hovedcampus ligger i Bentley - kun 6 km sydøst for Perth. Busser og tog tager dig direkte til centrum, men med så meget at tage sig til på campus, hvorfor har du så overhovedet lyst til at forlade det?

Studentboliger Curtin University

Curtin University har næsten 1.000 værelser i studieboliger på campus.

Mange studerende får venner fra hele verden, og disse bliver siden til livslange venskaber. Omkring 75% af de studerende, der bor på campus er internationale studerende. Halvdelen af disse kommer fra lande i Asien, mens resten har rødder andre steder rundt i verden.

De fleste europæiske studerende foretrækker at finde en studiebolig uden for campus sammen med andre studerende. South Perth mellem campus og centrum af Perth er et populært valg, men mange vælger også Scarborough, da det ligger lige ud til stranden. Scarborough ligger dog 25 km nordvest for campus, så det kræver adgang til en bil, hvis man ønsker at bo der. Det kan dog erhverves ganske billigt, når du kommer til Australien.

Campus på Curtin University

Curtin University er det største universitet i Western Australia. På campus finder man Curtin Stadium, der giver dig rig lejlighed til at være aktiv. Der tilbydes bl.a. indendørs fodbold, volleyball, fodbold og et motionscenter. Meld dig på et hold og deltag f.eks. i fodboldturneringen mellem de forskellige studieboliger og kollegier på campus, hvor du kan være med til at hjælpe dit hold til sejr og evig hæder.

Fodboldhold på Curtin University

Campus er dækket af smukke parker og små haver, og der findes masser af små madboder og butikker. Mellem eller efter dine undervisningstimer kan du mødes med dine nye venner på The Tav, hvor du finder god mad og drikke til studievenlige priser. Der finder du også de fedeste fester i løbet af året, hvor du bl.a. kan danse til de fedeste DJs og bands under åben himmel.

Halloweenfest på The Tav, Curtin University

Campus er også hjemsted for en masse andre sjove aktiviteter. Nyd den store udendørs biograf om sommeren, flashmobs, små trucks med lækker mad, udendørs karaoke og søndagsmarked under piletræerne. Videoen nedenfor giver dig et godt indblik i, hvad du kan forvente af Curtin Campus Experience:

 

Curtin investerer en masse i gode faciliteter til studier og rekreative formål. Det inkluderer bl.a. film og tv-studier og et kunstgalleri. Lige udenfor campus finder man desuden indkøbsmuligheder, restauranter og take-away steder. Og hvis du interesserer dig for golf, er golfbanen kun et stenkast fra campus.

Golfbanen ved Curtin University

Har du lyst til en virtuel tur af campus på Curtin University? Tjek denne fede side!

Transport mellem Curtin og Perth

På Curtin finder du en busholdeplads, som er forbundet med Transperth Public Transport Network. Mange af busserne starter herfra eller har Curtin som endestation. Busserne går direkte til en station på togstrækningen mellem Perth og Mandurah, så turen til Perth går ganske smertefrit.

Lyder Curtin University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt