Curtin University

Studiehistorier fra Curtin University

Hvordan er det at studere på Curtin University? Læs hvad de studerende siger!

Navn: Anders
Studie: Bachelor i Geologi

Anders' historie om studier på Curtin University

"Curtin University er et meget stort universitet og derfor hjemsted for en masse forskellige typer mennesker og kulturer. Der er en stor andel af internationale studerende, så du kommer til at føle dig hjemme med det samme. Klasserne i de forskellige fag er små, og du har derfor rig lejlighed til at sætte dit aftryk på undervisningen og få nye venner.

Jeg valgte Curtin til mine studier, fordi jeg kunne blive overflyttet via mit job. De så ud til at kunne tilbud en fin variation af studier, og de er anerkendte inden for forskning. Det sikrer, at du får uddannelse af høj kvalitet på Curtin."

 

Navn: Michael
Studie:
Study abroad inden for marketing og business

Michaels historie om study abroad på Curtin University

"Curtin University var mit ideelle valg for et semester i udlandet. At studere under solen i Western Australia gav mig muligheden for en international study abroad oplevelse, og jeg fik venner fra hele verden allerede i min lejlighed på campus, som jeg delte med andre studerende fra f.eks. Sierra Leone, Indonesien og Japan.

Fagene på Curtin University gav mig et andet og meget interessant perspektiv på online marketing, reklame og management gennem relevante cases og input fra 'den virkelige verden' og lærere med masser af erfaring fra erhvervslivet. Den viden og inspiration, jeg fik på Curtin, hjalp mig med at beslutte min karrierevej og gjorde mig klar til et job i et internationalt miljø."

 

Navn: Karen
Studie: Dobbelt bachelorgrad i Journalistik & Screen Arts

Karens historie om studielivet på Curtin University

"Jeg har altid haft en interesse i mediestudier og efter 3 års mediestudier på gymnasiet, følte jeg, at dette var den rigtige vej at gå. Siden jeg var lille, har jeg været fristet af at studere i udlandet. Hvor får man ellers mulighed for at bo 3-4 år på den anden side af jordkloden uden noget, der holder dig tilbage? Australien virkede som et fantastisk sted, og det har absolut ikke skuffet mig.

Det er let at tale med folk her, og generelt er folk meget åbne og imødekommende. Her er et sikkert miljø og ingen fordomme."

 

Navn: Joachim
Studie: Studier inden for Fysioterapi og Manualterapi

Joachims studiehistorie fra Curtin University

"Jeg valgte Curtin University, da det blev anbefalet som en af de bedste valgmuligheder. Curtin har nogle gode lærere, der er specialister og forskere inden for deres felt - f.eks. fysioterapi og manualterapi. Du kan lære en masse af deres erfaring og om hvordan du skal anvende din nye viden, når du arbejder med patienter. Og så skal vi ikke glemme, at man som studerende i Perth får mulighed for at opleve studielivet omgivet af palmer og i et mere tropisk klima end i Nordeuropa."

Lyder Curtin University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt