Australien

pris på uddannelse i australien

Finansiering af studier i Australien

Det er svært at give én pris på hvad det koster at læse i Australien. Prisen afhænger nemlig af valg af universitet og uddannelse. Vores studievejledere kan sende dig et budget over din drømmeuddannelse i Australien.

Indtægter under din uddannelse i Australien

Som dansk studerende har du mulighed for at tage din SU og dit SU-lån med til Australien, og du har mulighed for at få finansieret det meste, eller hele din uddannelse i Australien gennem et udlansstipendium. Hvis du ønsker at tage 1-2 semestre i Australien eller en hel kandidatuddannelse, så har du mulighed for at ansøge om SUs Udlandsstipendium. Udlandsstipendium kan dække en stor del eller hele din uddannelse i Australien i op til 2 år.

Derudover kan du søge legater til Australien, der kan forsøde din tilværelse som studerende. Det kan fx være et legat fra KILROY Foundation. I nogle tilfælde tilbydes scholarships på det australske universitet. Kontakt KILROY hvis du overvejer et specifikt australsk universitet og er i tvivl om de tilbyder et scholarship.

Arbejde og læse i Australien

Som dansk studerende i Australien har du mulighed for at arbejde ved siden af din uddannelse i Australien. Studerende med et australsk studievisum har automatisk tilladelse til at kunne arbejde 20 timer om ugen ved siden af studierne og fultid i ferierne. Du kan fx. arbejde på en café, restaurant eller lignende og på denne måde kan man som studerende også tilføje international erfaring til sit CV. Læs mere om at arbejde i Australien ved siden af din uddannelse

Leveomkostninger i Australien

Foruden studieafgiften skal der forventes bolig- og leveomkostninger. Det kan eksempelvis være udgifter til bolig, mad, tøj, bøger, fornøjelser, rejser, telefon etc. Omkostningerne varierer efter hvilke behov du har og hvor du bor. Du kan dog forvente omkostninger mellem ca. 12.000 - 16.000 AUD$ per studieår. 

Få tilsendt et gratis budget over uddannelse i Australien
Kontakt os
Lyder Australien fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt