Australien

pris på uddannelse i australien

Finansiering af studier i Australien

Studieafgifterne varierer mellem $10.500 - $24.000 AUD per år afhængig af hvilket universitet du vælger og hvilket program du ønsker at tage.

Leveomkostninger i Australien

Foruden studieafgiften skal der forventes bolig- og leveomkostninger. Det kan eksempelvis være udgifter til bolig, mad, tøj, bøger, fornøjelser, rejser, telefon etc. Omkostningerne kommer til at variere meget efter hvilke behov du har og hvor du bor. Du kan dog forvente omkostninger fra mellem ca. 12.000 - 16.000 AUD$ per studieår. Vi anbefaler dig at anskaffe et VISA kort.

Arbejde og læse i Australien

I april 2008 blev reglerne for arbejdsvisum lavet om, hvilket betyder at studerende med et australsk studievisum automatisk har tilladelse til at kunne arbejde 20 timer om ugen ved siden af studierne og fultid i ferierne. Du kan fx. arbejde på en café, restaurant eller lignende og på denne måde også tilføje international erfaring til dit CV. Læs mere om arbejde ved siden af din uddannelse

Offentlig støtte - Udenlandsstipendium

Ved studier i udlandet har du mulighed for at ansøge om at medbringe din SU og SU lån med dig. Din uddannelse i udlandet skal opfylde nogle specifikke betingelser for at du kan medbringe din SU. De specifikke krav og betingelser der skal opfyldes kan findes inde på SU's hjemmeside.

Hvis du ønsker at tage 1-2 semestrer i Australien eller en hel kandidatuddannelse, så har du mulighed for at ansøge om SUs Udlandsstipendium. Udlandsstipendium kan dække mellem 40 - 60% af studieafgiften. I nogle tilfælde kan man opleve at udlandsstipendiet kan dække hele studieafgiften til det australske universitet.    

Privat støtte til finansiering af studier i Australien

Du har også mulighed for at ansøge om legater fra private fonde. Du kan læse mere om legater til udlandsophold. I nogle tilfælde tilbydes scholarships på det australske universitet. Kontakt KILROY hvis du overvejer et specifikt australsk universitet og er i tvivl om de tilbyder et scholarship.

Lyder Australien fristende?
Kontakt os!
Kontakt