Griffith University

Studier på Griffith University
 

Studier på Griffith University

Griffith University er et innovativt og indflydelsesrigt universitet med fem campuses mellem Brisbane og Gold Coast. Griffiths uddannelser og fag forbereder de studerende på at blive fremtidige ledere i den globale verden. KILROYs studievejledning er gratis og du kan få hjælp til at finde den uddannelse og de fag du ønsker at læse på Griffith samt svar på alle dine spørgsmål om at læse i Brisbane og på Gold Coast.

Læs mere om Griffith University forneden. De andre tabs beskriver fag og uddannelser på Griffith, bolig på Gold Coast og i Brisbane, studielivet i Brisbane og på Gold Coast samt ansøgningsprocessen.

Læs i et subtropisk klima og få den bedste uddannelse

Der er rigtig mange ting du kan glæde dig til. Som studerende på Griffith kommer du til at læse i et subtropisk klima, mens du nyder godt af et unikt mix af natur, udeliv og storby på et af Australiens bedste universiteter. Gold Coast og Brisbane er de perfekte studiedestinationer og her møder du studerende fra hele verden, mange kulturer, lækker mad, traditioner, venner for livet, unikke oplevelser og særlige eventyr. 

universitet i brisbane - universitet i queensland

Griffith University er kendt for at skræddersy uddannelser og fag efter markedet, de studerendes feedback og samfundet. Universitetet er meget opmærksom på sociale og miljømæssige aspekter i verden og Griffith var fx det første universitet i Australien der introducerede en uddannelse i miljøvidenskab. Eftersom at Griffith arbejder tæt sammen med virksomheder, regeringen og samfundet har de høje mål om at bidrage til den sociale, teknologiske, kunstneriske og økonomiske udvikling i Australien og resten af verden. 

Som studerende på Griffith bliver du en ud af cirka 9.000 internationale studerende. Griffith er et populært universitet med hyppige besøg fra gæsteforelæsere og forskere fra hele verden. Dette giver Griffith et spændende studiemiljø med nationale såvel som internationale input.    

Hvad kan jeg læse på Griffith University?

Griffith University tilbyder følgende:

 • Bachelor
 • Master
 • Certificate/Diploma
 • 1 eller 2 semestre som Study Abroad/Freemover studerende
 • Ph.d.
 • Associate Degree
 • Pathway

5 gode grunde til at læse på Griffith University

Der er mange gode grunde til at læse på Griffith. Her er vores top 5:

 1. Du bliver taget godt imod af 'Griffith Mates' som består af nuværende studerende der hjælper dig med en god start.
 2. Griffith tilbyder muligheden for internship og der er generelt stor efterspørgsel på dimitenter fra Griiffith på arbejdsmarkedet.
 3. Griffith University har et livligt og hyggeligt campus. Det ligger flot på Australiens østkyst og når du ikke skal læse, venter der dig et livligt natteliv, kilometerlange sandstrande, et smukt højland og mulighed for at surfe, sejle i kajak eller spille beachvolley - for blot at nævne nogle få ting. Brisbane er Australiens solrige by med en fed kultur og mange butikker, restauranter, caféer og parker. Der er endda en menneskeskabt strand midt i byen. 
 4. Griffith er ledende indenfor områder som videnskab, narkotika, smitsomme sygdomme, politik i Asien, sikkerhed, og klima forandringer, for blot at nævne nogle få.
 5. Griffith University er et af Australiens ledende sportsuniversiteter. På Griffith kan du bl.a. læse idræt, sportspsykologi og coaching. Derudover er faciliteterne virkeligt lækre. Du finder tennisbaner, svømmehaller og atletikbaner.  

Griffith University Students

Griffith Universitys rankeringer

 • Griffith er en ud af seks Innovative Research Universities i Australien. 
 • Griffith er et af de bedste top 300 universiteter i verdem i følge Times Higher Education University Rankings 2018
 • Griffith rankerer højt som moderne universitet som nummer 38 i 2015/16 i QS University Rankings Top 50 og som nummer 82 i Times Higher Education Top 100 under 50 (2015). 
 • Griffiths MBA er blandt landets ledende MBAs i CEO Magazine's 2015 MBA Rankeringer.

Griffith har fem campuses der ligger i den sydøstlige del af Queensland:

 • South Bank (Brisbane CBD)
 • Mt. Gravatt & Nathan (indenfor en radius på 10 km fra Brisbane CBD)
 • Gold Coast (tæt på stranden)
 • Logan (mellem Brisbane og Gold Coast)

Kontakt KILROY for mere information.

Hvad koster det at læse på Griffith University?

Prisen for at studere på Griffith University afhænger af, om du skal læse en bachelor, et semester eller to eller en kandidat. Det kan være svært for os at give et bud på én pris, da der er stor forskel uddannelserne imellem. Hvis du kontakter os og fortæller os hvad du ønsker at studere, er det nemmere for os at give dig en pris samt fortælle dig hvad du kan forvente at bruge i leveomkostninger, flybillet osv.

Der kan også være mulighed for at arbejde i Australien mens du læser, samt tage din SU med til udlandet. Dette vil vi også meget gerne vejlede dig i. 

KILROYs studievejledning er gratis. Du kan enten ringe til os på 70 15 40 15, booke et møde med en studievejleder eller sende en mail.

Griffith University trivia

 • Griffith University fik sit navn fra Sir Samuel Walker Griffith som blandt andet var grundlæggeren af den australske forfatning.
 • Griffith tilbød fag og uddannelser indenfor miljø allerede tilbage i 1971, og universitetet er stadigvæk førende indenfor dette felt.
 • Der er over 44.000 studerende på Griffith fra over 150 lande.
 • Der er over 120 klubber og organisationer du kan deltage i udenfor studiet.
 • Efter endt uddannelse på Griffith University bliver du en del af et internationalt netværk med mere end 120.000 dimitenter verden over.
 • Tidligere studerende på Griffith University har vundet guldmedaljer i OL og mange er i dag politikere i den australske regering eller store kunstnere. 

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at blive studerende på Griffith?

Det kan være forvirrende at planlægge et studieophold i udlandet og netop derfor, er KILROYs studievejledere klar til at hjælpe dig. Vi hjælper dig fra dine første spørgsmål til du er af sted.

Kontakt os og vi hjælper dig med at opfylde dine drømme om at læse i Australien. Vi hjælper dig også med at søge studievisum, rejseforsikring, billige flybilletter og meget, meget mere.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lyder Griffith University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt