Griffith University

ansøg til Griffith University

Ansøg til Griffith University

Griffith University har løbende optagelse, hvilket betyder at du kan starte ansøgningsprocessen så snart du ved, at du vil læse på Griffith. Hvis du drømmer om at læse på Griffith kan vores studievejledere fortælle dig om ansøgningsprocessen. KILROYs studievejledning er gratis.

Vi har haft et tæt samarbejde med Griffith i mange år, og vi garanterer at vi lægger inde med den nyeste information og opdateringer omkring processen samt hvordan det er at læse i Australien.

Adgangskrav til Griffith University

Griffith kræver at du har afsluttet din gymnasielle uddannelse eller at du har en bachelorgrad med karakterer over middel før at du kan ansøge. Der er dog forskellige krav alt efter om du vil læse en bachelor, en kandidat eller blot et semester. Det kan også hænde at nogle fag eller programmer har særlige adgangskrav. Vores studievejledere kan fortælle dig meget mere om dette. 

Sprogkrav 

Der er særlige engelskkrav for at komme ind på Griffith og ofte kræves det, at man tager enten en TOEFL eller IELTS test. Dog kan der ses bort fra dette hvis man har tilfredsstillende karakterer fra sin gymnasielle uddannelse. Hør om du behøver at tage en test hos en studievejleder.

Lyder Griffith University fristende?
Kontakt os!
Kontakt