Griffith University

studere i brisbane

Studerende i Brisbane og på Gold Coast

Studielivet i Brisbane og på Gold Coast er fantastisk og i Australien betyder store byer ikke at det er uoverskueligt og gråt. I Brisbane kan du nyde den afslappede og hyggelige stemning. Og på Gold Coast kan du nyde den dynamiske og moderne by og de smukke strande.

Din hverdag i Australien kan nemt være pakket fra tidlig morgen til sen aften - hvis du ønsker det. Husk at opleve byen og mulighederne, events, maden, adventure og trekking i naturen såvel som det sociale liv på universitetet.

studerende i brisbane

Brisbane, er en prisvindende by og ligger 70 km fra den verdensberømte Gold Coast. De smukke sandstrande ved Gold Coast er over 42 km lange, og byder op til dans cirka 245 dage om året. Lej en vandscooter, lær at surfe, tag på picnic eller på cykeltur. Hvad end du finder på, så kan du glæde dig til lækre outdoor oplevelser. 

Du kan også tage i byen en aften, hygge dig en eftermiddag på café, slappe af på stranden, tage til koncert eller på opdagelse i naturen - Brisbane og Gold Coast har det hele.

Studielivet i Brisbane

Brisbane, hjem til over 2 millioner mennesker, er mange gange blevet udnævnt til at være en af de bedste byer i verden, og du opdager hurtigt hvorfor. 

Brisbane er en sikker by at bo i, befolkningen er meget åben og velkommen, og der venter dig tusindvis af hyggelige og sjove aktiviteter i byen.

læs i brisbane

Mød de lokale på Brunswick Street Mall eller nyd boheme livsstilen i West End hvor live musikken fylder gadebilledet. Westfield Chermside, den største mall i Queensland, er et besøg værd. Du kan også tage en bus til Mt Coot-tha Lookout hvis du vil nyde et smukt syn over byen.

Hvis du får nok af shopping og udsigter kan du spotte hvaler i Hervey Bay eller Lone Pine Koala Sanctuary. Hvis du har tid kan du også tage til Lone Pine med båd og nyde udsigten fra floden.  

se koalaer i australien

Hvis du drømmer om at lave adventure efter skoletid, kan du leje en kajak og sejle ned af floden i Brisbane eller klatre op til Kangaroo Point. Du kan også nyde byen på en gratis løbetur, cykeltur eller gåtur, gå på “water highway” eller besøge Southbank. Ja, det er navnet på et af Griffiths campuses, som også er en smuk park.campus på griffith - southbank campus

Studielivet på Gold Coast 

Gold Coast har mange farverige markeder, vandsport, barer og klubber, temaparker og natur - sjov og ballade og endnu mere sjov og ballade. Det er det perfekte sted at slappe af på stranden og nyde synes af skyskraberne.

Centrum af den solrige kystlinie er uden tvivl den energiske og episke Surfers Paradise. Den blide vind og de smukke bølger inviterer både nybegyndere og eksperter til at nyde en dag på vandet. Som studerende får du det ikke meget federe.

studielivet på gold coast

Tre gange om ugen (onsdag, fredag og søndag) er der mulighed for at tage på hyggelige markeder og zig-zagge mellem de mange boder med mad, smykker, tøj, kunst og meget, meget mere. Du vil også ofte opleve live optrædener som tilføjer ekstra gode aussie vibes til dit studieliv Down Under.

Hvis du er mere til naturoplevelser, kan vi anbefale Currumbin Wildlife Sanctuary hvor du kan komme tæt på det australske 'wildlife'. Se dyrene tæt på, lær om aboriginals eller tag på adventure. Hvis du er til mere stille naturoplevelser kan du tage til regnskoven kun 45 minutter fra Surfers Paradise hvor du kan vandre i Tamborine Rainforest Skywalk

Student life in Gold Coast - Tamborine Rainforest Skywalk

Studierabatter i Brisbane og andre steder i Australien

Husk dit internationale studiekort (ISIC) når du skal studere i Australien. Med ISIC får du studierabatter i både Brisbane, Gold Coast og i resten af Australien såvel som i resten af verden. Du kan fx få studierabatter på tøj, elektronik og oplevelser. Læs mere om ISIC og køb dit eget ISIC studiekort.

Vejret i Brisbane og på Gold Coast

Queensland hører til den subtropiske klima zone, hvilket betyder varmt og lækkert vejr mere eller mindre hele året. I sommermånederne, fra december til februar, er luften fugtig og temperaturen kan snige sig op på 30 grader. På dette tidspunkt kan det også regne en del og der kan komme tordenvejr.

Om vinteren er vejret generelt tørt og mildt. De fleste vinterdage er solrige med gennemsnitstemperaturer på 17 grader. 

Kort sagt, vejret i det østlige Australien er ret godt året rundt og der er ikke behov for at pakke de store snestøvler og kæmpe vinterjakker.

studere i brisbane

Road trip på Australiens østkyst

Vil du ud at cruise mens du er i Australien? Landet er enormt, men det er heldigvis nemt at komme rundt i Australien i en bil eller en campervan. Planlæg dit drømme road trip evt. før eller efter dit studie for at opleve landet, Down Under. Vores rejsekonsulenter har masser af personlige rejseråd om at køre rundt i Australien, så kontakt dem og hør om dine muligheder.

Lyder Griffith University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt