Griffith University

bo på Griffith University

Campus og bolig på Griffith University

Der er mange muligheder for indkvartering under dit studieophold i Brisbane og Gold Coast. Du kan læse mere herunder og vores studievejledere står altid klar til at fortælle dig om dine muligheder for at finde studiebolig i Brisbane og på Gold Coast. KILROYs studievejledning er gratis.

Griffith University har fem campuses - South Bank, Nathan, Mt Gravatt, Logan og Gold Coast. Når du ved hvor din undervisning finder sted, kan du ud fra dette begynde at søge bolig. Der er flere muligheder at vælge imellem og helt sikkert en studiebolig der passer til dit budget. Husk også at det er muligt at finde et studiejob i Australien mens du læser.

Studiebolig på Griffith University

Det er muligt at bo på campus på Gold Coast, Nathan og Mt Gravatt. Hvis du vælger denne mulighed, bor du i gåafstand til undervisningen og du kommer hurtigt til at lære andre internationale studerende og australske studerende at kende.

Du kan også vælge at bo udenfor campus hvilket kan give dig mere frihed og det kan også være billigere. Det internationale kontor og Griffiths boligkontor kan hjælpe dig med at finde en bolig udenfor campus. På campus på Gold Coast er der endda en mini-van der kører de studerende rundt under intro ugen for at se på boliger. Bare spørg efter hjælp, vær proaktiv og du kan være sikker på at finde en bolig mens du læser på Griffith.

bolig på griffith

Der er også mulighed for at bo lokalt hos en australsk familie. På denne måde kan du komme helt tæt på de lokale og opleve den australske levestil tæt på. Homestay er naturligvis anderledes at bo med andre unge, og måske er der nogle regler i familien som at man skal overholde.

De fleste studerende fra Europa foretrækker egen bolig i delelejligheder mens de læser i Australien. Vores studievejledere kan fortælle dig mere om dine muligheder.

Campuses på Griffith University

Lige meget hvor du kommer til at bo, kan du være sikker på at få et fedt studieliv. Vær aktiv og mød andre studerende i en af de mange studieklubber og organisationer fx indenfor kultur, religion, politik, undervisning, sport og meget, meget andet. På alle campuses finder du sportsklubber hvor du kan deltage enten som sportmand/kvinde eller supporter.

Du finder også fitnessrum, svømmehaller, atletikbaner, tennis, basketball, netball, beachvolley og ja, Griffith har vist alt det du drømmer om hvis du godt kan lide sport. Der er også bogbutikker, caféer, madmarkeder, butikker, rejsebureauer, teatre, gallerier, frisører, lægehuse, juice barer osv. Campus er faktisk som en lille by.

campus på Griffith University

De internationale studievejledere på skolen står klar til at hjælpe dig med at falde til i Australien, så du får det bedste ud af din studietid på Griffith. Du kan stille dem alle former for spørgsmål og de er til for dig og de andre studerende på universitetet. Der er også mulighed for at udvikle ens akademiske evner og få lektiehjælp. 

Transport på campus

Alle fem campuses ligger godt i forhold til offentlige transportmuligheder. Der er ofte busser, toge og andre services der får dig rundt på campus, ind i byen og ud i naturen. På Griffith er der også to busser som kører rundt på campus, en mellem Mt Gravatt og Nathan, og en der forbinder Gold Coast og Nathan.

Griffith University Campus

Lyder Griffith University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt