La Trobe University

Skylinen i Melbourne
 

Studier på La Trobe University

La Trobe University (LTU) ligger midt i et stort grønt område i udkanten af Melbourne i det sydlige Australien. Universitetet er især kendt for at tage sig godt af sine internationale studerende og du kan sagtens se frem til en spændende og lærerig studietid! Få hjælp til at arrangere dit studieophold på LTU med KILROY!

Hvorfor studere på La Trobe University?

La Trobe University (LTU) er et stort universitet og det er blandt de 10 bedste universiteter i Australien. Uddannelserne tilpasses efter det behov som der efterspørges i erhvervslivet og undervisningen foregår på et højt niveau. Universitetet er kendt for sine smukke campusområder og for at have et af de ledende universitetsbiblioteker i hele Australien. Som international studerende bliver der passet godt på dig og du kan virkelig se frem til en spændende studietid!

Studielivet i Melbourne

Derudover er studielivet i Melbourne helt fantastisk, mangfoldigt, venligt og fedt og du kan i den grad glæde dig til at bo i eller ved en af verdens aller fedeste byer, fyldt med underholdning, unge mennesker og glade mennesker!

Efter dagens undervisning kan du tage på stranden ved St. Kilda, gå i biografen til studiepris om aftenen, lave BBQ ved byens flod eller tage på café og pub. Bylivet summer i Melbourne og australierne er rigtig gode til at gå ud, hygge sig og mingle. På din weekendtur kan du fx. tage til Great Ocean Road - en fed naturoplevelse. Du kan også tage ind og se en match i Australian Football - dertil hører sig en meat pie - i den grad en fed studieoplevelse, som australierne går meget højt op i. Det er vigtigt at du har et yndlingshold!

Australian football - oplevelser i Melbourne

Tag med til et match "Australian Footie" og føl dig som en ægte aussie.

Studerende i Melbourne

På La Trobe University møder du studerende fra hele verden.

La Trobe Universitys hjemmeside

www.latrobe.edu.au/international

Lyder La Trobe University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt