La Trobe University

Farverige små huse på stranden i Melbourne

Livet som studerende i Melbourne

Der bor mere end 3.8 millioner indbyggere i Melbourne. La Trobe University har i alt 6 campuses. Hovedcampuset 'Bundoora' ligger ca. 14 km udenfor det centrale Melbourne og er omgivet af et stort parkområde.

Livsstil i Melbourne

Melbourne er Australiens næststørste by og er blevet udnævnt til at være en af verdens bedste storbyer at leve i. Den er også utrolig populær blandt studerende og der bor mere end 50.000 studerende fra hele verden i Melbourne. Byen har masser af parker, hyggelige gader og små 'lanes' med et hav af hyggelige caféer og restauranter. Her finder du fantastisk shopping, muligheder for at dyrke sport, et svingende natteliv, en levende musikscene og billige restauranter. Lige udenfor byen ligger der fantastiske strande og nationalparker. Herunder ses studerende ved Great Ocean Road.

Video om livet som studerende i Melbourne


Befolkningen i Melbourne

Mebourne er en populær studieby og gadebilledet er derfor præget af mange unge studerende og af byens store minoriteter; grækere og italienere. Melbournes indbyggere er meget sociale og udadvendte og de nyder at mødes på caféer og restauranter. Derudover er de fleste også dedikerede tilhængere af australsk fodbold.

Melbournes klima

Melbourne har et tempereret kystklima, karakteriseret af omskiftende vejr med gennemgående fugtigt og ofte overskyede perioder. Gennemsnitstemperaturen varierer i løbet af året mellem 20 og 10 grader celsius. Der er vinter i juni, juli og august og sommer i november, december, januar. Der findes et udtryk der hedder "4 seasons in one day" hvilket vil sige at du rent faktisk kan opleve alle fire sæsoner på en dag i Melbourne - det er lidt specielt.

Besøg Great Ocean Road - Studerende i Melbourne

Studerende i Melbourne - studeliv i Melbourne

Flere år i træk er Melbourne kåret til verdens bedste by at bo i.

Surfing ved Phillip Island i Melbourne - studieliv på La Trobe og Monash

Du kan fx. surfe ved Phillip Island ikke langt fra Melbourne.

Grafitti i Melbourne - Studieliv og studerende i Melbourne i australien

Graffiti i Melbourne i delstaten Victoria i det sydlige Australien.

Lyder La Trobe University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt