Macquarie University

Forlæsningssal på Macquarie
 

Studier på Macquarie University

Uddannelse i Sydney på anerkendte Macquarie University. Macquarie er Australiens mest moderne universitet, og er kendt for høj faglighed, gode faciliteter, spændende forskning og for at have en unik tilgang til undervisningen. Få gratis vejledning om uddannelse på Macquarie University hos KILROY.

Denne side indeholder generel information om at studere på Macquarie University. Du kan også læse mere om Uddannelserne, Byen, Campus og Bolig eller ansøgningsprocessen på vores øvrige sider.

Hvad kan jeg læse på Macquarie University?

Med KILROY kan du læse:

 • En bacheloruddannelse
 • En kandidatuddannelse
 • Et eller to study abroad-semestre som freemover i Australien

7 gode grunde til at læse på Macquarie University

 1. CEOs fra hele verden rangerer Macquarie i top 5 af australske universiteter på baggrund af deres kandidatrekrutteringer. 
 2. Næsten 90 procent af de uddannede under 25 kommer i fuldtidsjob inden for 6 måneder efter endt studie.
 3. Studér blot 30 minutters kørsel nord for Sydney - en af verdens mest dynamiske byer.
 4. Universitetet er anerkendt for dets verdensførende studier indenfor business, miljøvidenskab, psykologi og trådløs ingeniørskab. 
 5. Macquaries Master-program i Applied Finance er verdens største.
 6. Universitetets Master of Business Administration-program er blevet rangeret som et af de allerbedste i hele Asien- og Stillehavsområdet.
 7. Et nøgleelement i Macquaries læringsmiljø er PACE (Professional and Community Engagement), der er et initiativ, der giver de studerende mulighed for at afprøve deres akademisk opnåede færdigheder i faktiske virksomheder og real-life cases.

Macquarie University: Et 5-stjernet universitet
Macquarie har fået fem stjerner i det internationale QS stjerneratings-system, og var ét blandt blot fem australske universiteter, der fik 5 stjerner i alle kategorier, særlig for følgende præstationer: 

 • Høj beskæftigelse blandt de nyuddannede
 • Læring
 • Forskning
 • Faciliteter
 • Innovation& internationalisering

Hvad koster det at studere på Macquarie University?

Prisen for at studere på Macquarie University varierer meget, afhængig af hvilket studie du vælger, og om der er tale om en hel bachelor- eller kandidatuddannelse eller blot et enkelt semester. Vores studierådgivere kan nemt give dig de præcise takster for lige præcis det studie, du er interesseret i. Derudover kan du også få et estimeret budget over, hvad det koster at bo i Sydney. Det er værd at notere, at Macquarie University har nogle ret skarpe priser på deres study abroad-semestre. Kontakt en studierådgiver for at høre mere. 

Du har også muligt for at ansøge det attraktive Student Representative Legat, der kan hjælpe med at finansiere dine studier på Macquarie. Her får du 1000AUD (godt 5000DKK) i tilskud til dine studier samt et GoPro-kamera og en Samsung Tablet, der ligeledes har en værdi af ca. 1000AUD. Kravet for at modtage dette legat er, at du skal dokumentere dit ophold på universitetet. Så hvis du er intereseret i mediebranchen, journalistik, kommunikation og sociale medier, er det en rigtig fed mulighed. Ud over det økonomiske tilskud får du nemlig også værdifuld hands-on-erfaring med mediearbejdet, og du vil få meget brugbar akademisk og professionelt feedback på dit arbejde undervejs i studietiden. Du kan læse mere om Student Representative Legatet på Macquaries hjemmeside.

Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få priser, estimerede budgetter eller bare generelle svar på dine spørgsmål. Husk at KILROY har gratis studierådgivning, så hvis du er interesseret, er det bare om at udnytte muligheden for at få mere information.

Fun facts om Macquarie University

 • Universitetet blev etableret i 1964 med formål om at udfordre den traditionelle tilgang til videregående uddannelse i Australien.
 • Antal studerende: 35.000
 • Antal internationale studerende: 12.000 
 • Der er masser af gode muligheder for at komme i form, eftersom Macquarie tilbyder mere end 100 fitnesshold om ugen.
 • Opvarmede indendørs- og udendørs swimmingpools.

Besøg Macquarie Universitys hjemmeside.

Lyder Macquarie University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt