Macquarie University

ansøg til macquarie university

Ansøgning til Macquarie University

Macquarie University har løbende optagelse, men vi anbefaler, at du påbegynder ansøgningsprocessen lige så snart, du har besluttet dig for at søge ind. Macquarie er et populært universitet, så vi anbefaler dig at være i god tid.

Legater

Macquarie University har et ret cool legat, der hedder Student Representative Scholarship. Dette legat har en samlet værdi af omkring 10.000 DKK, og inkluderer, ud over ca 5.000 DKK til at betale en del af dit tuition fee, et GoPro kamera, en Samsung tablet og værdifuld træning i kommunikationsdisciplinen. Send os endelig en mail, hvis du vil høre mere om denne mulighed.

Adgangskrav for at læse på Macquarie University

Adgangskravene for at læse på Macquarie University er gode akademiske færdigheder. Din ansøgning vil blive evalueret sammen med både dine tidligere og dine nuværende studier, karakterer samt de fag, du har gennemført.

Hvad er engelskkravene til Macquarie?

Du skal have gennemført en ungdomsuddannelse med en engelskkarakter over gennemsnittet. Du kan også tage en engelsktest som f.eks. IELTS eller TOEFL for at påvise dit engelskniveau. Du skal have opnå følgende score:

  • TOEFL (International) minimumsscore
    • PBT - min. score 580 (Min. 53 i 'Listening', 52 i 'Reading', 59 i 'Structure' samt 5.0 i TWE)
    • CBT - min. score 237 (minimum 5 i 'Writing', 19 i 'Listening' og 'Reading', samt 25 i 'Structure')
    • IBT - min. score 92 (Mindst 18 i 'Listening', 17 i 'Reading', 22 i 'Writing' samt 22 i 'Speaking')
  • IELTS (Academic) minimumsscore
    • Min. score 6.5 (min. 6.0 i hver sektion)

Nogle fag og studier kræver muligvis en højere TOEFL eller IELTS-score end ovenstående minimumsscorer. Resultatet må ikke være ældre end 2 år gammel.

Hvornår bør jeg søge ind på Macquarie University?

Eftersom Macquarie University har løbende optagelse, anbefaler vi, at du søger ind lige så snart du ved, at du gerne vil læse på Macquarie. 

Lyder Macquarie University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt