Macquarie University

Bolig på Macquarie University

Campus & bolig på Macquarie University

Macquaries moderne campus er beliggende i et stort grønt parkområde i hjertet af et de største teknologi- & business-distrikter på den sydlige halvkugle. Macquarie er kendt som det grønneste universitet i delstaten New South Wales.

Studieboliger i Sydney

Når du studerer i Sydney, kan Macquaries internationale kontor hjælpe dig med at finde flere forskellige typer bolig, hvis du altså ikke har lyst til at finde bolig på egen hånd. Vi anbefaler, at du altid har booket de første fem nætter på forhånd - dermed har du lidt tid til at finde bolig, enten sammen med andre studerende eller gennem det internationale kontor. 

 • Universitetsboliger
  Alle universitets boliger ligger i bygninger, der enten er placeret på eller lige i nærheden af campus. De har alle en koordinator, der har overblikket over al logistik, ankomster, afgange samt den generelle tilfredshed blandt de studerende.
 • Privat bolig
  Der findes masser forskellige lejligheder eller byhuse, som bliver lejet ud til studerende. Du bør altid besøge et potentielt lejemål personligt, inden du siger ja til at flytte ind. 
 • Homestay
  En tredje mulighed er at bo hos en australsk familie i dét, vi kalder et homestay. Her får du et værelse, måltider og frirum til at studere. Homestays bliver ikke anvist af universitetet, så du skal som studerende selv kontakte et homestay for at få mere information. Vi kan hjælpe dig på vej, hvis du har brug for det.

Campus på Macquarie University

Maqcuarie har to campuser: The City Campus, der er beliggende i hjertet af Sydneys højteknologiske business-distrikt, og the North Ryde Campus, der ligger en halv times kørsel nordvest fra City campus.

Macquarie University tilbyder en glimrende supportafdeling, hvor du kan komme og tale om alt, du har behov for. 

Macquarie University har 4 fakulteter: Kunst, Humaniora, Business & Economics samt Videnskab. Campusfaciliteterne inkluderer:

 • Togstation på universitetet, der giver direkte togforbindelse til byens centrum. 
 • Et spritnyt bibliotek til flere milioner dollars.
 • Privat undervisningshospital, der tilbyder mange forskellige konsultationer til både undervisere og studerende.
 • Moderne sportsfaciliteter, inkl. opvarmede pools både inden- og udendørs.
 • Universitetet har desuden flere forskellige caféer, barer, banker og butikker.
 • Nogle af universitets faciliteter (både til videnskabsstudier samt til de mere kreative fag) er blandt de bedste i hele Asien og Stillehavsområdet.

Transport i Sydney og til Macquarie University

Sydneys offentlige transportsystem gør det nemt at komme rundt, uanset om det er med bus, tog eller færge. Macquaries campusser er nemt tilgængelige uanset om du tager bussen eller toget. De internationale studerende der læser i New South Wales kan købe MyMulti-passes med rabat. Tjek siden for transport i delstaten og få mere information her.

Undervejs i semestrene tilbyder Macquarie en gratis shuttlebus der stopper ved universitets togstation, sportscenteret og biblioteket. Bussen kører desuden om aftenen mellem 18 og 22.30.

Lyder Macquarie University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt