Monash University

Få venner fra hele verden mens du læser på Monash
 

Studier på Monash University

Monash University er det største og mest internationale universitet i Australien. Monash har fem campuses som ligger i Melbourne og andre dele af verden. Melbourne er flere gange blevet udnævnt som en af de bedste byer at bo i, særligt for studerende, og det er med god grund.

Nedenfor kan du læse informationer om Monash University. De andre tabs indeholder informationer om uddannelser på Monash, bolig & campus i Melbourne, studieliv i Melbourne og ansøgningsprocessen samt en historie fra en studerende på Monash

KILROY har gratis studievejledning, kontakt os om studier på Monash University.

Hvorfor skal jeg læse på Monash University? 

Monash er kendt for sit internationale studiemiljø med studerende fra over 100 lande og for sit høje undervisningsmiljø og forskning. Der er mulighed for at kombinere dine studier på Monash med praktik eller frivilligt arbejde, hvilket booster dit CV til fremtidig jobsøgning.

Melbourne er blevet udnævnt til at være en af de bedste byer i verden at bo i. Og det er med god grund. Melbourne er Australiens kulturelle hovedstad, og du kommer aldrig til at kede dig i Melbourne. Melbourne har fantastiske strande, et fedt natteliv og et spændende kulturliv hvad enten du leder efter koncerter, udstillinger, museer eller anden kunst. Vi kan godt garantere dig for, at du falder for Melbourne.

Psssst....Hvis du vil se hvordan studielivet på Monash er, kan du tage et kig på universitetets Instagram account.

Monash' høje rankeringer

Monash University er medlem af Australien anerkendte 'Group of Eight' som er en række universiteter der er anerkendte for deres forskning, uddannelser og scholarships. Monash University's Business School har modtaget tredobbelt rankering fra EQUIS, AASCB og AMBA. Du er derved garanteret en uddannelse af yderst højt niveau på Monash. Mindre end 1% af alle business skoler i verden har modtaget en tredobbelt rankering.

Hvad kan jeg læse på Monash University?

Study at Monash University

Som international studerende på Monash kan du læse både bachelor, kandidat og et semester eller to. Du kan vælge mellem en bred vifte af fag. De mest populære fag på Monash er business, økonomi og engineering. Der er dog mange andre fag og uddannelser at vælge i mellem på Monash fx. arkitektur, produkt design, rumfart, kommunikation og idræt. Se nogle af uddannelserne på Monash her, og kontakt vores studievejledere hvis du ikke kan finde den uddannelse eller de fag du leder efter. KILROYs studievejledning er gratis.

Hvad koster det at læse på Monash University?

Prisen for at læse på Monash afhænger af din uddannelse, valg af fag og studieretning. Vores studievejledere vil med glæde sende dig et budget over prisen på din uddannelse på Monash samt budget over leveomkostninger i Melbourne.

KILROYs studievejledning er gratis og vi svarer på dine spørgsmål omkring livet som studerende på Monash. Du kan enten booke et møde med en studievejleder, sende os en mail eller ringe på 70 15 40 15.

Sjove facts om Monash University

  • Monash University er et af verdens 100 bedste universiteter
  • Monash er Australiens største universitet med over 63.000 studerende, hvor af cirka 22.000 er internationale.
  • Clayton er det største campus, faktisk så stort at det har sit eget postnummer 
  • Monash University er navngivet efter Sir John Monash, manden som også er portrætteret på Australiens 100$ seddel
  • Skolen har sin egen vindtunnel som mest bruges af skolens ingeniørstuderende 
  • Monash har over 140 studieklubber og over 40 sportsklubber. Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig i din fritid 

Hvordan kan KILROY hjælpe mig?

Study at Monash University in Melbourne

KILROY kan tilbyde gratis studievejledning, og vi assisterer dig fra dine første spørgsmål om det at være studerende i Melbourne, ansøgningsprocessen og din ankomst Down Under.

Kontakt os og hør om dine muligheder for at blive studerende på Monash.

Lyder Monash University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt