Monash University

ansøg til Monash University

Ansøgning til Monash University

Hvis du drømmer om at læse på Monash University kan du kontakte KILROYs studievejledere som hjælper dig med at svare på alle spørgsmål, udfylde ansøgningen og andre praktiske informationer. KILROYs studievejledning er gratis!

KILROY har gratis studievejledning og vi vil med glæde hjælpe dig med ansøgningen til Monash University.

Scholarships for studerende på Monash

Monash University har en række scholarships til internationale studerende. Se den fulde liste over scholarships på Monash Universitys hjemmeside.

Kontakt KILROYs studievejledere for at få hjælp med ansøgningen til Monash University.

Adgangskrav til Monash University

Adgangkravene til Monash afhænger af, hvad du vil læse på universitetet. Monash evaluerer din ansøgning på baggrund af dine tidligere studier, dine karakterer og de fag du ansøger om at læse på Monash. 

Hvilke engelsk krav er der?

Hvis du ansøger om at læse en bachelor eller study abroad, kan Monash vælge at kigge på dine engelsk resultater fra din gymnasielle uddannelse. Hvis du ikke kan opfylde adgangskravene eller ansøger om at læse en kandidat på Monash, kan det være at du skal tage en TOEFL eller en IELTS test.

Engelsk kravene varierer fra land til land og år til år, så vi anbefaler at du kontakter KILROYs studievejledere for at høre hvilke krav der gælder nu.

Hvornår skal jeg ansøge om Monash University?

Monash University har løbende optagelse, men vi anbefaler altid, at du sender din ansøgning af sted så snart du ved at du ønsker at læse på Monash.

Lyder Monash University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt