Monash University

studieliv på Monash i Melbourne

Studerende på Monash

Studielivet i Melbourne er ganske enkelt 'epic'. Nattelivet er storslået, byens kulturelle liv er underholdende og strandene er fantastiske. Melbourne udnævnes ofte som en af de bedste byer at bo i, og man forstår det godt. Melbourne er også en ren og sikker by at bo i.

Studielivet i Melbourne er definitionen på et fedt liv 

Melbourne har et behageligt klima, smukke parker og områder. Byen har over 3000 restauranter og er kendt for fantastisk mad og drikke. Mode, natteliv, musik, komedier, sport og events er også noget du kan glæde dig til at opleve. Melbourne har også flotte strande fx i Brighton eller St. Kilda og nationalparker lige udenfor byen.

Se Anna fortælle om studielivet i Melbourne

 

Livsstil i Melbourne

Når du kommer fra Nordeuropa, bliver du helt sikkert forblændet af de venlige lokale i Melbourne. Du vil opleve at de er meget åbne, ærlige og snaksagelige og at du ikke kan gå ind i en butik uden de henvender sig til dig. De spørger dig måske om lidt mere end du er vant til at man ville i Danmark, men nyd det, for denne del kommer du til at savne når/hvis du forlader byen igen.
Der bliver drukket rigtig meget kaffe i Melbourne og de lokale kan sagtens sidde udenfor caféerne i flere timer og snakke, drikke kaffe og nyde livet. Måske er det en tradition som de har samlet op fra nogle af byens mindre minoriteter: grækere og italienere. 

Melbournes hemmelige stræder

Melbourne har mange gemte områder. Byen byder på mange rooftop bars hvor du kan nyde en mojito eller kold øl, mens solen går ned bag bygningerne. Melbourne er også kendt for sine små 'lanes' som er bitte små gader, hvor der ofte kan være gemt en helt fantastisk café, bar eller måske et museum. En dør i Melbourne betyder ikke at der er lukket, men måske nærmere at du skal undersøge hvad der er inde bag den. Explore life i Melbourne! 

Top 10 aktiviteter i Melbourne

monash-melbourne-wall-decor.jpg

1. Tag på tur og se byens gadekunst - husk dit kamera

2. Besøg Melbourne's farverige (og gratis) Moomba Festival.

3. Slap af med en kaffe eller øl på en af Melbournes rooftop barer 

4. Se et stand-up show. Byen er kendt for sin stand-up scene og for den årlige internationale komedie festival. 

melbourne-brighton-beach.jpg

5. Hæng ud på stranden ved St. Kilda

6. Rejs til Australiens outback og tag på bushwalk eller picnic i en af de mange nationalparker der omkranser byen.

7. Se en omgang Australian Footy til en live kamp på stadion

melbourne-great-ocean-road

8. Lej en bil i Melbourne og tag på road trip til Great Ocean Road.

9. Besøg Melbourne Museum - det er gratis hvis du viser dit student ID! 

10. Tag til goon party - Det er et must når du læser i Australien. Faktisk, kan du slet ikke undgå det!

Studierabat i Melbourne

Med et ISIC studiekort kan du få studierabatter i Melbourne og resten af Australien. Download ISIC Benefits App gratis og se alle rabatter over hele verden. Du kan også købe dit eget ISIC studiekort her.

Klima i Melbourne

Klimaet i Melbourne er tempereret og karakteriseret ved at skifte en hel del med meget varme somre, mildt forår og efterår, og kolde vintre. Dog kan du opleve "4 seasons in one day" næsten året rundt, så man kan sagtens gå ud af døren om morgenen om vinteren i bare ben, og senere skulle tage mere tøj på.

Lej en bil i Melbourne

Det kan varmt anbefales at udforske områderne omkring Melbourne i weekenderne. Lej en bil i Melbourne med andre studerende og kør ud i det blå. Det er et must at opleve Great Ocean Road og de 12 Apostles. Det er nemt at køre rundt i Australien, du skal bare vænne dig til at køre i den anden side af vejen.

KILROY har billeje, campervan og motorhome leje i Melbourne og resten af Australien. Vores rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe dig med at finde det køretøj der passer til dit behov og budget.

Lyder Monash University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt