Monash University

bolig på monash - campus på monash

Bolig på Monash University

Du ved at du gerne vil læse på Monash, og næste skridt er at finde ud af hvor du kan bo i Melbourne. KILROY guider dig, og vores studievejledere vil med glæde fortælle dig mere. Vores studievejledning er gratis.

Campuses på Monash University

Monash har fem campuses i og omkring Melbourne: 

 • Parkville - cirka 3 km fra CBD (centrum)
 • Caulfield - cirka 9 km fra CBD
  Caulfield er det andet største Monash campus 
 • Clayton - cirka 20 km fra CBD
  Clayton er det største campus på Monash 
 • Berwick - cirka 40 km fra CBD
  Berwick er det mindste Monash campus
 • Peninsula - cirka 43 km fra CBD   

Studiebolig i Melbourne

Der er mulighed for at leje studieboliger på alle campuses foruden Parkville. Du kan vælge om du vil ansøge om at bo alene eller på et deleværelse. Mange europæiske studerende vælger dog selv at finde bolig sammen med andre internationale studerende fx leje et hus i en forstad eller en lejlighed i Melbourne. 

Campus livet på Monash University

Campus life at Monash University - KILROY

Hvert campus har sin egen unikke atmosfære, og alle er i moderne byggerier og med en rar stemning. Monash har et fedt studieliv med over 100 klubber og foreninger ledet af studerende. Der bliver arrangeret sociale arrangementer, events, camps, udflugter, konferencer og meget mere. Det er nemt at møde andre studerende på Monash.

Monash har også mange frivillige projekter som du kan deltage i. Der er også over 50 sportsklubber både for dig som vil dyrke sport, og for dig som vil kigge på. 

Transport fra campus og til Melbourne 

Det er nemt at komme til og fra alle campuses med offentlig transport. Monash tilbyder også gratis busser mellem de forskellige campuses mens skoleåret er i gang.

Lyder Monash University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt